خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۳۹۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 مهر 1401 - 17:14
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۳۸۲ نفر رسید.<br/><br/>
نفر،كشور،دُز،مبتلا،مجموع

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۳۸۲ نفر رسید.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۷۶ هزار و ۹۲۳ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۱۶۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۴۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۱۳۶ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۴ هزار و ۲۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز ۲ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۶۵۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۳۸۲ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۲۳ هزار و ۵۹۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۵۱ هزار و ۱۴۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
پایان پیام/