خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موقوفات استان بوشهر با نگاه اشتغال‌آفرینی احیا شوند

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 مهر 1401 - 16:22
بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر اهمیت وقف و تروج آن در جامعه، تصریح کرد: موقوفات استان بوشهر با نگاه اشتغال‌آفرینی احیا شوند.
وقف،بوشهر،امام،جمعه،موقوفات،واقف،الله،استان

به گزارش خبرنگار مهر آیت الله غلامعلی صفایی بوشهر ظهر شنبه در دیدار با مسئولین اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر به مناسبت روز وقف ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز رحلت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) و حضرت ثامن الحجج امام رضا (علیه السلام)، اظهار کرد: وقف یک کار بزرگی است که انسان از دنیا عبور می‌کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه وقف یعنی توقف دنیایی بودن یک شئ و عرشی کردن آن، افزود: واقف کسی است که حیث دنیایی بودن شیئی را متوقف کرده و آن را به عرش واگذار می‌کند.
امام جمعه بوشهر با تاکید بر اهمیت وقف و تروج آن در جامعه، تصریح کرد: در زمینه وقف نیاز به فرهنگ‌سازی نوین داریم.
وی یادآور شد: وقف از آن خدا و متولی آن نیز خداوند است و خداوند نیز موقوفات را به صورت امانت به دست شما داده است.
امام جمعه بوشهر خاطر نشان کرد: موقوفات باید حفظ و در راستای نیت واقف مصرف و استفاده شود.
آیت الله صفایی بوشهری افزود: وقف خاص در جامعه زیاد است اما لازم است فرهنگ وقف عام در جامعه توسعه و گسترش پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار کرد: موقوفات زیادی در روستاها و شهرها وجود دارد که نیازمند احیا هستند اما از توان مالی اوقاف خارج است.
وی گفت: پیشنهاد می‌شود در این زمینه بخش خصوصی در راستای نیت واقف وارد شود که این امر باعث اشتغال‌زایی و تولید ثروت می‌شود.