خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسخه اتحادیه اروپا برای کسب و کارهای کوچک و متوسط + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 15:35
اتحادیه اروپا برای کسب و کارهای کوچک و متوسط برنامه ریزی کرده است.
اروپا،مالي،تجاري،فيلم،برنامه

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه «کاسمه» کمیسیون اروپا برنامه‌ای برای تامین منابع مالی شرکت‌های تجاری کوچک و متوسط و رقابت پذیری بین آنهاست.
کمیسیون اروپا برنامه موسوم به «کاسمه» (Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) را از سال ۲۰۱۴ میلادی برای افزایش توان رقابت پذیری شرکت‌های تجاری کوچک و متوسط تجاری در اروپا آغاز کرد.
این برنامه شامل تامین منابع مالی، دسترسی به وام‌های بانکی، و سرمایه انسانی برای کارآفرینان است.
ابزار‌های مالی از طریق صندوق سرمایه گذاری اروپا، و با همکاری واسطه‌های مالی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در اختیار کارآفرینان قرار می‌گیرد.
بیشتر بخوانید: تسهیلات ویژه دولت ایتالیا برای صاحبان خودروهای برقی/ جنگ با آلودگی هوا با خودروهای سوخت پاک + فیلم
انتهای پیام/
تلاش اتحادیه اروپا برای اشتغالزایی + فیلم