آتشسوزی گسترده یک انبار در کرمان
آتشسوزی گسترده در یک انبار واقع در خیابان والفجر جنوبی کرمان ظهر پنجشنبه سبب ایجاد دود وسیع در این منطقه از شهر شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، تلاش آتش نشانان برای اطفای حریق ادامه دارد اما محتویات کالاهای داخل انبار در حال سوختن و سقف آن نیز فرو ریخته است.
شهروندان بسیاری در اطراف محل آتش سوزی حضور یافته اند و بیشتر آنان درحال فیلمبرداری هستند؛ همچنین ترافیک سنگینی در چند خیابان اطراف منتهی به آتش سوزی ایجاد شده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان اظهار داشت: این حادثه از ساعت ۱۲ و ۲۰ دقیقه ظهر امروز به سامانه ۱۲۵ این سازمان گزارش و بلافاصله تیم های اطفای حریق و امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.
محمد جهانشاهی با بیان اینکه ۶ تیم با ۶ دستگاه خودرو سبک، سنگین و نیمه سنگین آتش نشانی اکنون در حال مهار آتش سوزی هستند افزود: فعلا این حادثه کشته یا مصدوم نداشته و فقط خسارت مالی برجا گذاشته است.
وی تصریحکرد: علت وقوع این حادثه نیز توسط کارشناسان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان در دست بررسی است.
پایان پیام/