سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تا دو هفته آینده فهرست بدهکاران بانکی به روزرسانی می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 31 شهریور 1401 - 13:41
بانک مرکزی گفت:به موجب مصادیق تعیین شده توسط شورای پول و اعتبار بانک مرکزی در حال بررسی استانداردسازی،صحت سنجی اطلاعات دریافتی هستیم.
پرداختي،تعهدات،مانده،تسهيلات

بانک مرکزی با دریافت اطلاعات برخی بانک‌ها در قبال «مانده تسهیلات و تعهدات کلان و میزان پرداختی» و همچنین «مانده تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط و میزان پرداختی»، به موجب مصادیق تعیین شده توسط شورای پول و اعتبار، در حال بررسی و استانداردسازی و صحت سنجی اطلاعات دریافتی بوده و حداکثر این اطلاعات را تا دو هفته آینده بر روی تارنمای خود منتشر می‌کند.
بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر‌بانکی هم که اطلاعات مربوط به «مانده تسهیلات و تعهدات کلان و میزان پرداختی» و همچنین «مانده تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط و میزان پرداختی» را در موعد مقرر قانونی (در پایان هر فصل) به بانک مرکزی ارائه نداده باشند، طبق قانون بودجه ۱۴۰۱، هفته آینده به مراجع نظارتی مصرح در قانون معرفی می‌شوند.