خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شماری از طلاب تهران در واکنش به هتک حرمت مقدسات تجمع کردند

فارس | برگزیده، سیاسی | پنجشنبه، 31 شهریور 1401 - 05:12
جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه تهران در واکنش به هتک حرمت مقدسات و آتش زدن پرچم ایران به بهانه درگذشت مهسا امینی تجمع کردند.<br/><br/>
اميني،طلاب،حجاب،تجمع،ارشاد،انتظامي،خانواده،گزارش،مهسا،عليزاد ...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه تهران از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواستند با بررسی دقیق، ابعاد جریان درگذشت مهسا امینی را روشن کنند.
در تجمع اعتراضی که امروز در واکنش به هتک حرمت مقدسات و دفاع از حریم خانواده برگزار شد، طلاب حوزه‌های علمیه تهران از مردم خواستند پیش از مشخص شدن ابعاد این واقعه، قضاوت عجولانه نکنند.
در بیانیه سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور آمده به علت سهل‌انگاری و بی‌توجهی سالیان متمادی مسئولان در مدیریت فضای مجازی و فضای رسانه‌ای کشور، دشمن می‌خواهد از درگذشت خانم امینی فتنه قومی- جنسیتی و التهاب‌آفرینی به وجود آورد.
این بیانیه تأکید کرده است: فارغ از همه مجادلات و بحث‌ها در رابطه با شیوه و روش تأمین امنیت اخلاقی از سوی نیروی انتظامی، غفلت از رسالت این نیرو و سایر دستگاه‌های ذیربط، به تزلزل روابط صحیح انسانی و اجتماعی خواهد انجامید.
در این تجمع مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) بر ادای حق و حقوق خانواده مهسا امینی تأکید کرد.
حجت‌الاسلام ابوالقاسم علیزاده خواستار اظهارنظر اندیشمندان و مراجع تقلید در مورد حجاب و عفاف شد.
او گفت: حدود حجاب شرعی و عرفی در جامعه اسلامی ایران ابهامی ندارد.
حجت‌الاسلام علیزاده گفت: ما با خانواده امینی ابراز همدردی می‌کنیم و اگر خطایی رخ داده باید رسیدگی شود؛ اما متأسفانه برخی به بهانه دفاع از خانم امینی به مساجد و نهاد‌های دینی اهانت می‌کنند و پرچم ایران را آتش می‌زنند.
مسئول دفتر نمایندگی، ولی‌فقیه در سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) همچنین از فرماندهی انتظامی خواست درباره برنامه‌هایش گزارش دهد.
وی گفت: اگر فرماندهی انتظامی از برنامه‌های روزمره گشت ارشاد گزارش شفاف و درستی بدهد، همه حامی آن می‌شوند.
در مفهوم گشت ارشاد برخورد فیزیکی وجود ندارد.
در این تجمع، معترضان شعار " گشت­ ارشاد بهانه است، اصل­ حجاب ­نشانه است" سردادند.
پایان پیام/