خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمعات اخیر در کرج کشته و زخمی نداشته است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 20:18
کرج - دادستان عمومی و انقلاب مرکز البرز گفت: در تجمعات اخیر در کرج کشته و زخمی نداشتیم ولی تعدادی بازداشتی داشتیم که در دست پیگیری است.
سارقان،مددي،پيگيري،قانوني،امنيت،حكم،سرقت،موضوع،استان،دادسرا، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن مددی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همچنانکه در دیگر نقاط کشور هم شاهدیم تجمعاتی ایجاد شده که ناشی از اعتراض‌ها و برخی رفتارها صورت گرفته است.
وی افزود: برای اعتراض مسیر قانونی وجود دارد و وقتی از مسیر قانونی خارج شد اگر موجب تعرض به امنیت و آسایش مردم شود دستگاه انتظامی، امنیتی و قضائی مکلف به انجام وظیفه در این بخش خواهد بود.
مددی گفت: امید است مردم استان شرایط و اوضاع را بیشتر درک و متانت و آرامش خود را حفظ کنند و ما هم تلاش خواهیم کرد کسانی که از این وضعیت سواستفاده می‌کنند و قصد تعرض به امنیت و اموال مردم را داشته باشند موضوع را پیگیری می‌کنیم.
وی اضافه کرد: اگر امنیت به مخاطره بیفتد شامل حال مردم خواهد بود و نباید اجازه داد زندگی کسانی که کسب و کاری دارند مختل شود و امنیت آنها در شرایط اقتصادی و اجتماعی که به سر می بریم به مخاطره بیفتد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به کنترل و مبارزه با سرقت پرداخت و خاطرنشان کرد: در اجرای برنامه‌های متعددی که پیرو تشکیل قرارگاه پیگیری جرایم خاص، پیشگیری از سرقت و مقابله با آن در استان البرز برنامه‌ریزی شده با همت نیروی انتظامی و پلیس آگاهی شاهد اجرای چهارمین مرحله مبارزه و برخورد باندهای سرقت حرفه‌ای هستیم.
وی اظهار داشت: ما پیشتر هشدارهای متعددی به این سارقان داده بودیم.
برای برخی از سارقان مسلح مطابق حکم صادره از مراجع قانونی، به عنوان محارب حکم اعدام اجرا شد.
مددی خاطرنشان کرد: موضوع سارقان مسلح و سابقه‌دار به عنوان پرونده‌های خاص در دادسرا، دادگاه و مراجع بالاتر پیگیری می‌شود.
وی گفت: همچنین این موضوع در معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری استان هم که توسط رئیس کل دادگستری تعیین شده مورد نظارت قرار می‌گیرد.
مددی گفت: تمام نهادهای ارفاقی و مرخصی‌ها برای سارقان را محدود کردیم و اشد مجازات بر اساس حکم قانونی برای آنها اجرا می‌شود.
وی به دستگیری ۷۸ نفر از سارقان حرفه‌ای و مالخرها طی ۷۲ ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: تعدادی اموال مسروقه هم کشف شده که در صورت شناسایی در مرحله تحقیق به مالباختگان مسترد و پرونده‌های آنها در شعب پیگیری می‌شود و هیچ یک از سارقان با سپردن تأمین در دادسرا آزاد نمی‌شوند و تا زمان صدور حکم قطعی در بازداشت خواهند ماند.
مددی گفت: به تمام سارقان هشدار داد ما به دنبال تأمین امنیت و دفاع از حریم قانونی و مال مردم هستیم.