سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظهره وند: بسیاری از مقامات جهانی منتظر شنیدن سخنان رئیسی در سازمان ملل بودند- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 19:31
کارشناس مسائل بین المللی گفت: ایران نقش متفاوتی نسبت به سال های گذشته دارد و بسیاری از مقامات کشورها مرتصد این فرصت بودند که محورها و نوع گفتمان آقای رئیسی در سازمان ملل را از نزدیک بشنوند.
رئيسي،اشاره،گذشته،ايران،كارشناس،سخنراني،سخنان،عدالت

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل ظهره‌وند کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره سخنان امروز آیت الله رئیسی رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل، اظهار داشت: از نکات محوری سخنرانی آیت‌الله رئیسی بحث عدالت بود و اینکه اگر بخواهیم به عدالت جهانی و صلح پایدار دست یابیم، نیاز به رویکرد چندجانبه‌گرایی داریم.
سازمان‌های بین‌المللی که در این حوزه مأموریت دارند، به‌صورت مستقل و بریده از اثرگذاریِ آمریکا و قدرت‌های مسلط بوده و به حقوق برابرِ کشورها باور داشته باشند.
وی با بیان اینکه محیط بین الملل در یک مسیر تحول اساسی و محتوایی قرار دارد، افزود: جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در غرب آسیا مولفه‌های ژئوپولتیکی دارد و آمریکایی‌ها در منطقه هرکاری که می‌خواهند انجام دهند، با موقعیت قوی ما مواجه می‌شوند.
این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: سطح حضور در جلسه امروز مجمع عمومی در مقایسه با نشست‌های گذشته خوب بود و آقای رئیسی متن سخنرانی خوبی داشت.
ضمن اینکه سفیر آمریکا با دقت مشغول گوش دادن و یادداشت‌برداری از سخنان بود؛ در سال‌های گذشته مواردی را شاهد بودیم که حتی مقامات آمریکایی جلسه را ترک می‌کردند.
ظهره‌وند با اشاره به ظرفیت‌های کشورمان عنوان کرد: با توجه به روندی که برای اروپا در ماجرای بحران انرژی پیش‌بینی می‌شود، ظرفیت ایران در این‌باره یکی از مولفه‌های که مورد اشاره است.
ایران نقش متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته دارد و بسیاری از مقامات کشورها مرتصد این فرصت بودند که محورها و نوع گفتمان آقای رئیسی در سازمان ملل را از نزدیک بشنوند.
انتهای پیام/