سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی رئیس نخست وزیر عراق با همتای لبنانی خود

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 19:24
نخست وزیر عراق و همتای لبنانی اش در حاشیه هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و بر اهمیت گفتگو برای حل و فصل بحران های منطقه ای تاکید کردند.
عراق،ديدار،لبنان،بحران،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق و نجیب میقاتی نخست وزیر پیش برد امور لبنان در حاشیه هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و بر اهمیت گفتگو برای حل و فصل بحران های های منطقه ای تاکید کردند.
بر همین اساس، دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه ای اعلام کرد که الکاظمی و میقاتی در حاشیه هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار کردند.
در این بیانیه آمده است: در این دیدار مسائل دو جانبه و منطقه ای و راه های تقویت همکاری میان عراق و لبنان در زمینه های مختلف بررسی شد.
بر اساس این بیانیه، میقاتی در این دیدار از تلاش های عراق برای حل و فصل بحران لبنان و پشت سر گذاشتن بحران های سیاسی و اقتصادی قدردانی کرد.
همچنین طرفین در دیدار خود بر اهمیت تقویت سیاست گفتگو جهت حل و فصل بحران های منطقه ای و حاکم شدن زبان همگرایی و ارتباط سازنده در راستای منافع ملت عراق و لبنان و سایر ملت های منطقه تاکید کردند.