خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از بنگاه‌های خصوصی برای ایجاد دانشگاه حمایت می‌کنیم

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 15:03
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: تمام مجموعه‌های دارای محیط کسب و کار فعال می‌توانند درخواست فعالیت مرکز دانشگاهی داشته باشند.
دانشگاه،كاربردي،علمي،مركز،اصفهان،جامع،استان،برگزاري،حوزه،سرپ ...

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: تمام مجموعه‌های دارای محیط کسب و کار فعال می‌توانند درخواست فعالیت مرکز دانشگاهی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، مهدی قیصری صبح امروز (شنبه) در نشست خبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان، اظهار کرد: این دانشگاه در چند محور کلیدی، سیاست مأموریت گرایی خود را همچنان ادامه می‌دهد و تمام مراکز این دانشگاه در این راستا گام برمی‌دارند.
وی با بیان اینکه سن ورود به دانشگاه‌های علمی کاربردی تغییر کرده است، خاطرنشان کرد: پیش از این رسالت دانشگاه بیشتر بر جذب دانشجویان شاغل بود، اما در سال گذشته حدود ۷۰ درصد ورودی‌ها سن کم داشتند و تازه از دبیرستان و هنرستان فارغ التحصیل شده بودند.
۴۰ درصد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته تخصی خود شاغلند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان یادآور شد: پیش بینی می‌شود در سال جاری تعداد پذیرش شدگان جوان دانشگاه علمی کاربردی به ۸۵ یا ۹۰ درصد برسد و تعداد دانشجوهای شاغل کاهش یابد.
توانایی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در عمل است
قیصری گفت: جنس دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از نوع افراد علاقه مند به رشته‌های خاص است که سریع جذب بازار کار می‌شوند.
توانایی افراد در عمل است و هرچه بیشتر رشته‌ها را گسترش دهیم باز هم علاقه‌مند وجود دارد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان از اعطای مراکز دانشگاهی جدید به تمام مجموعه‌های کسب و کار فعال خبر داد و گفت: تمام مجموعه‌های دارای محیط کسب و کار فعال می‌توانند درخواست فعالیت مرکز دانشگاهی داشته باشند و از بنگاه‌های خصوصی برای ایجاد دانشگاه حمایت می‌کنیم.
وی اظهار کرد: از مدرسان خبره که دارای ده سال سابقه تدریس در حوزه مورد نظر خود هستد، دعوت به همکاری داریم.
رشته‌هایی که مقطع دانشگاهی ندارند در اولویت قرار دارند.
۲ هزار و ۴۰۰ مدرس دانشگاه در حال پایش و ارزیابی هستند که این برنامه از طریق خود اظهاری و مصاحبه انجام می‌شود.
در فراخوان نهم جذب مدرس نیز ۲۴۰ مدرس تأیید شدند که از مهرماه جاری می‌توانند تدریس کنند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با اشاره به تأسیس مرکز نوآوری در هر واحد دانشگاهی، گفت: سیاست جدید ایجاد مرکز نوآوری در تمام مراکز دانشگاهی است که تاکنون دو واحد آموزشی در استان اصفهان موفق به تأسیس مرکز نوآوری شده‌اند.
قیصری درخصوص سطح بندی مراکز آموزشی، گفت: در سطح بندی جدید، مراکزی که موفق به دریافت سطح یک شوند، می‌توانند از مزایای ویژه‌ای از جمله بخشیده شدن حق نظارت تا یک سوم برخوردار شوند.
وی درخصوص اقدامات مرکز در زمینه گسترش، تصریح کرد: در این راستا نخستین مرکز "آتش نشانی و خدمات ایمنی" در کاشان آماده فعالیت است و امیدواریم در مهر امسال دانشجو بپذیرد.
همچنین مرکز "چاپ و بسته بندی" نیز آماده فعالیت است.
مرکز تخصصی جدید "کاشی سازی و سرامیک" در نجف آباد نیز در حال احداث است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان تصریح کرد: برای مرکز بهزیستی جایگزین پیدا شده و امیدواریم این مرکز در رشته‌های مدیریت و خدمات اجتماعی دانشجو بپذیرد.
برگزاری ۱۰ دوره تک پودمان در سال گذشته
قیصری با اشاره به سیاست جدید در حوزه گسترش دانشگاه، گفت: در این سیاست، رشته‌ها بر اساس و خوشه‌های مرتبط مراکز اجرا می‌شوند و در دانشگاه علمی کاربردی هر بنگاه کسب و کار قابلیت ارائه به صورت واحد دانشگاهی دارد.
شرکت‌هایی که محصول فنی مناسب دارند نیز برای اجرای تک پودمان می‌توانند درخواست بدهند که در این حوزه سال گذشته ده دوره تک پودمان با کمک چندین شرکت دانش بنیان برگزار شد.
وی درخصوص اقدامات این دانشگاه در حوزه آموزش، گفت: غیر از برگزاری دوره‌های مقطع دار، دوره‌های آموزش بین سطوح نیز اجرا می‌کنیم.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان از بازنگری برنامه‌های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و افزود: در راستای کیفیت آموزش، از ۸۵۰ برنامه درسی دانشگاه، تعداد ۲۰۰ برنامه بازنگری انجام شده که در اصفهان بازنگری ۷ برنامه درسی تکمیل و ۱۰ برنامه درسی دیگر در حال بازنگری است.
قیصری ادامه داد: در راستای حمایت از آموزش‌های مهارتی و ایجاد هماهنگی با نظام آموزش و پرورش یک همایش مشترک تحت عنوان "معرفی نظام آموزش‌های مهارتی" با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش پرورش در یازدهم خرداد برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این همایش در دو سطح مدیران و کارشناسی برگزار می‌شود، گفت: هدف همایش ایجاد هم افزایی در رشته‌های مهارتی و ارائه مشاوره و آموزش به دانشجویان است.
با این هدف قصد داریم به دانشجویان کمک کنیم تا با دانش و آگاهی، رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند که در ارتقا کیفیت مؤثر است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان تصریح کرد: از جمله رویدادهای مهم دانشگاه برگزاری همایش بین المللی شهر هوشمند در مرکز همیاری‌های شهرداری‌های اصفهان، برگزاری دو دوره بین المللی چهار روزه با محوریت الگوسازی با مدرسه مودارت پاریس، برگزاری کارگاه هم اندیشی مدیریت هوشمند آب با همکاری دانشگاه صنعتی و بخش خصوص و چندین همایش متعدد دیگر است.
برگزاری ۱۵ درصد امتحانات دانشگاه در قالب آزمون‌های متمرکز
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان برگزاری آزمون‌های متمرکز را از دیگر اقدامات مفید دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه ارتقای کیفیت دانست و اظهار کرد: ۱۵ درصد امتحانات دروس را به صورت آزمون متمرکز برگزار خواهیم کرد که از ترم دوم سال تحصیلی گذشته، دروس مهارت مشترک و معارف به صورت آزمون متمرکز برگزار شد و به زودی دروس تخصصی نیز به این شیوه برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ۴۲ مرکز علمی کاربردی موجود در استان، تعداد ۳۰ مرکز به صورت فعال مشغول به کار هستند، خاطرنشان کرد: ۱۱ مرکز غیرفعال شده اند که برای دانشجویان باقی مانده در این مراکز برنام ویژه داریم و رها نخواهند شد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، یادآور شد: در حال حاضر، تعداد ۱۵ هزار ۹۶۸ دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند و تاکنون در مدت ۱۵ سال فعالیت دانشگاه‌های علمی کاربردی استان، تعداد ۵۱ هزار ۸۹۸ گواهی نامه صادر شده است.
قیصری با اشاره به معاونت نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی مرکز گفت: تمام عملکردهای دانشگاه رصد می‌شود و رصد دانشگاه‌ها دائمی و همیشگی است و بر تمام فعالیت‌ها نظارت دارد و بر این اساس سطح بندی انجام می‌شود.
فعالیت سه مرکز رشد خوشه فناوری در اصفهان
وی درخصوص اقدامات انجام شده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در حوزه پژوهش و کارآفرینی، تصریح کرد: در اصفهان سه مرکز رشد خوشه فناوری فعال شامل مرکز سنگ و صنایع وابسته تیران، مرکز گز و شیرینی و شکلات سکه و مرکز لوازم خانگی و صنایع وابسته انتخاب فعال هستند.
قیصری اجرای نظام آموزش باز و مشارکتی با حمایت مرکز سنگ را یکی از برنامه‌های پیش روی مرکز در حوزه آموزش بین سطوح و مقطع دار معرفی کرد و گفت: در این طرح دانشجویان با هزینه شرکت سنگ آموزش می‌بینند و مشغول به کار می‌شوند و در صورت طی شدن مراحل در همان مرکز نیز استخدام خواهند شد.
برگزاری دو رویداد شتاب در حوزه سنگ و نمک در سال جاری
وی از برگزاری دو رویداد شتاب در دانشگاه خبر داد و گفت: یک رویداد در حوزه نمک در واحد آران و بیدگل و رویداد شتاب در حوزه سنگ در تیران برگزار خواهد شد.
قیصری در خصوص روابط بین الملل دانشگاه، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه همکاری با اداره مهاجران برای آموزش مهاجران کشورهای همسایه از جمله افغان و عراق منعقد شده است و در نظر داریم با برگزاری دوره پودمان تک درس و بین دروس این تفاهم نامه را اجرا کنیم.
همچنین تفاهم نامه همکاری با یکی از دانشگاه‌های آلمان در حال اجرا است.
چاپ ۱۲ جلد کتاب مهارتی از سوی دانشگاه علمی کاربردی
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان از چاپ ۱۲ جلد کتاب مهارتی از سوی انتشارات دانشگاه خبر داد و گفت: در حوزه فرهنگ به منظور ایجاد نشاط و پویایی دانشجویان، مهارت محوری و توانایی را در دستور کار قرار داده ایم و علاوه بر برگزاری برنامه‌های روتین مانند اردوهای راهیان نور و اردوهای جهادی برگزاری دوره‌های مهارتی‌های المپیادی دانشجویی، فعال کردن شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی و برگزاری جشنواره حرکت از جمله اقدامات دانشگاه در این راستا است.
انتهای پیام