خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۱۶۰ میلیون تومانی اغتشاشگران به اموال عمومی شهر قم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 14:24
قم- مدیر منطقه چهار شهرداری قم از خسارت ۱۶۰ میلیون تومانی اغتشاشگران به اموال عمومی شهر قم و تخریب کامل دو ایستگاه اتوبوس در این منطقه خبر داد.
قم،تخريب،شهرداري،منطقه،اشاره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌رضا اقبالیان در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تجمع عده‌ای از اغتشاشگران در برخی معابر شهری که عمدتاً در منطقه ۴ شهرداری قم و بلوارهای شهید صدوقی و محمد امین صورت گرفت، بیان کرد: با سوءاستفاده عده‌ای آشوب گر از افراد سه مخزن پسماند شهری و ۲۰ تابلوی ترافیکی و باجه تلفن در این منطقه تخریب شد.
مدیر منطقه چهار شهرداری قم ادامه داد: همچنین این افراد حدود ۱۰۰ متر نرده ترافیکی و روپوش‌های وسط خیابان‌ها را نیز تخریب کردند.
اقبالیان با اشاره به دیگر خسارت‌های واردشده به اموال عمومی، گفت: ۲ ایستگاه اتوبوس شهرداری و ۲ المان نوری نیز به‌صورت کامل توسط این اغتشاشگران تخریب شدند.
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم تصریح کرد: همچنین یک چراغ راهنمای تخریب و ۴ اصله درخت نیز براثر آتش‌سوزی از بین رفتند و ۳۰ مترمربع باغچه نیز دچار خسارت شد.
وی با اشاره به مجموع خسارت‌های وارده طی حوادث شب گذشته قم، گفت: ۱۶۰ میلیون تومانی خسارت به اموال عمومی مردم در پی اتفاقات شب گذشته برجا ماند.