خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مهدی سلحشور به دخالت اعضای گروهک منافقین در ماجرای مهسا امینی

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 10:12
مهدی سلحشور مداح سرشناس کشورمان و از رزمندگان دوران دفاع مقدس با انتشار توئیتی به ورود اعضای گروهک منافقین در ماجرای مهسا امینی واکنش نشان داد.
مهدي،شماها،مداح،مهسا،سلحشور،گروهك،منافقين

مهدی سلحشور مداح سرشناس کشورمان و از رزمندگان دوران دفاع مقدس با انتشار توئیتی به ورود اعضای گروهک منافقین در ماجرای مهسا امینی واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مهدی سلحشور مداح سرشناس کشورمان و از رزمندگان دوران دفاع مقدس با انتشار توئیتی به ورود اعضای گروهک منافقین در ماجرای مهسا امینی واکنش نشان داد.
او در این باره با هشتگ نوشت:
کنایه مهدی سلحشور به گروهک منافقین
«به نظر من، به کسانی که بیش از چهل ساله، زنان تشکیلاتشان را مجبور به پوشیدن لباس و روسری متحدالشکل می‌کنند و کسی جرأت کوچکترین تخطی هم ندارد، آن وقت مردم را دعوت به کشف حجاب می‌کنند فقط و فقط باید یه کلمه گفت: تو دیگه خفه شو»
شماها مردم نیستید...
حمید علیمی مداح اهل بیت(ع) نیز در واکنش به چادر کشیدن از سر یک زن، در یکی از شهرهای کشور نیز نوشت: «واقعا شماها برای کرامت انسانها معترضین!؟
برای اعتراض به ظلم دارین اینجوری می‌کنین؟
شماها مردم نیستید، مردم نجیب‌‌اند…»
پیش از این میثم مطیعی، مهدی رسولی و سید امیرحسینی از مداحان کشورمان نیز واکنش‌هایی به ماجرای مهسا امینی داشتند.
انتهای پیام/