خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنجمین جلسه از سلسله وبینارهای فراملی برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 30 شهریور 1401 - 10:06
پنجمین جلسه از سلسله وبینارهای فراملی «خواندن دیجیتال و ادبیات الکترونیک» با عنوان «خواندن دیجیتال؛ پیوندهای اجتماعی و پیامدهای فرهنگی» امروز چهارشنبه ۳۰ شهریور برگزار می شود.
نهاد،صفحه،ديجيتال،www،خواندن،چهارشنبه،علوم

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین جلسه از سلسله وبینارهای فراملی «خواندن دیجیتال و ادبیات الکترونیک» با عنوان «خواندن دیجیتال؛ پیوندهای اجتماعی و پیامدهای فرهنگی» به دبیری هما یزدانی، کارشناس پژوهش نهاد امروز چهارشنبه ۳۰ شهریور برگزار می‌شود.
ماریان ولف (Maryanne Wolf)، استاد دانشکده آموزش و علوم اطلاعات دانشگاه UCLA و متخصص نارساخوانی و سوادآموزی و سیامک محبوب، دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه خوارزمی و استادیار گروه علوم داده و هوش مصنوعی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، سخنرانان این نشست خواهند بود.
علاقه‌مندان می‌توانند روز چهارشنبه ۳۰ شهریورماه ساعت ۱۳ از طریق صفحه اسکای روم به آدرس skyroom.online/ch/researchpl/webinar در این برنامه شرکت کنند.
همچنین صفحه آپارات نهاد www.aparat.com/iranpl، پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد www.iranpl.ir و صفحه اینستاگرام نهاد @iranlibraries به صورت زنده این برنامه را پوشش خواهند داد.