خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ مازندرانی مشکوک به بیماری وبا شناسایی شدند

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 21:41
معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران از شناسایی سه بیمار مشکوب به بیماری وبا در استان خبر داد و گفت: این افراد در سفر اربعین و در خاک عراق به بیماری مبتلا شدند.
بيماري،وبا،توجه،عليپور

به گزارش مشرق، عباس علیپور با بیان اینکه بیماری وبا دارای علائم گوارشی و اسهال حاد همراه است، افزراه انتقال اصلی آن را از طریق آب و غذای آلوده ذکر کرد و گفت: اگر آب به خوبی به کلرزنی نشود و یا سفرهای جمعی این بیماری منتقل می‌شود.
وی با اظهار اینکه تاکنون سه مورد مشکوک به وبا در استان گزارش شده است، افزود: این افراد از زائران مازندرانی بودند که در خاک عراق به بیماری وبا مبتلا شده بودند.
وی با بیان اینکه افراد مشکوک به بیماری وبا در استان شناسایی شدند، گفت: اقدامات لازم درمانی این افراد در دست اقدام است.
علیپور یادآور شد: با توجه به اینکه بیماری از طریق دهان منتقل می‌شود به مردم توصیه می‌کنیم که نسبت به شستشوی دست‌ها قبل صرف غذا توجه کافی داشته باشند، همچنین توجه به بهداشت مواد غذایی لازم است.