خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات 100 میلیون تومانی به بهبودیافتگان اعتیاد در لرستان پرداخت می شود- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 20:13
استاندار لرستان با اشاره به لزوم راه اندازی کمپ های ماده 15 با مشارکت بخش خصوصی در این استان گفت: تدابیری اندیشیده شده است تا تسهیلاتی تا سقف 100 میلیون تومان به بهبودیافتگان از اعتیاد پس از حرفه آموزی پرداخت شود.
اعتياد،لرستان،مخدر،مبارزه،مواد،جامعه،معضل،اجرايي،حوزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد ، فرهاد زیویار عصر امروز در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان با تأکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: رفع معضل اعتیاد و جرایم حوزه مواد مخدر نیازمند همکاری همه‌جانبه در ارائه برنامه‌ها، همفکری، هم‌افزایی و اجرایی‌ کردن اقدامات است.
وی با بیان اینکه اعتیاد یک معضل اجتماعی است که همه اقشار جامعه را در بر می‌گیرد، افزود: لازم است برای مبارزه با اعتیاد چاره‌اندیشی شود و برنامه‌های جامع و مدون که قابلیت اجرایی‌ شدن داشته باشد در دستور کار قرار بگیرد.
استاندار لرستان عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی فعال در حوزه پیشگیری و مبارزه با موادمخدر ملزم به شناخت، بررسی شرایط و ارائه راهکار‌های مناسب برای رفع معضل اعتیاد هستند.
وی بیان کرد: حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال نقش مهمی در کاهش جرائم مربوط به مواد مخدر دارد و لازم است این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها به‌خوبی دیده شود.
زیویار ایجاد کمپ‌های ماده 15 فعال در حوزه ترک اعتیاد و کارگاه‌های حرفه‌آموزی را از پیشنهادات خوب مطرح‌شده در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان دانست و گفت: لازم است شرایط حضور بخش خصوصی برای راه‌اندازی این مراکز در سطح این استان فراهم شود.
استاندار لرستان تصریح کرد: مقرر شده است که اسناد هویتی معتادان متجاهر که به کمپ‌های ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند پس از طی دوران بیماری و بهبود نهایی از طریق دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط صادر و در اختیار آنان قرار داده شود.
زیویار اظهار داشت: تدابیری به‌منظور تضمین و کمک به آینده شغلی افراد بهبودیافته از اعتیاد اندیشیده شده‌ است تا تسهیلاتی تا سقف 100 میلیون تومان پس از حرفه‌آموزی و کسب مجوزهای شغلی لازم در اختیار آنان قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه اعتیاد به‌عنوان بیماری و فرد درگیر آن با نگاه یک بیمار در جامعه دیده می‌شود، افزود: لازم است همه اقشار جامعه نسبت به این موضوع احساس مسئولیت داشته باشند تا بتوان شرایط جامعه را بهبود بخشید.
انتهای پیام/ 644/ح