خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انیمیشن «ماجراهای نوید2» با الگوگیری از حسن یزدانی منتشر شد- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 19:12
همزمان با نایب قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران، دومین قسمت از تیزر انیمیشن «ماجراهای نوید» با محوریت الگوگیری شخصیت اصلی داستان از قهرمان کشتی ایران «حسن یزدانی»، توسط شبکه نهال منتشر شد.
الگوگيري،قسمت،نويد،انيميشن،شبكه،گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در هر قسمت از این تیزرانیمیشن، نوید که 12 سال دارد، با الگوگیری از یکی از قهرمانان ملی، کنشی قهرمانانه متناسب با پیرامون خود انجام می‌دهد.
در دومین قسمت از این انیمیشن، پس از آن‌که الگوگیری از ابرقهرمان‌های خیالی هالیوودی کمکی به نوید نمی‌کند، او با الگوگیری از «حسن یزدانی» به مصاف شخصیتی مزاحم می رود و او را شکست می‌دهد.
به گفته روابط عمومی شبکه کودک، این شبکه بنا دارد تا هر فصل یک قسمت جدید از این تیزرانیمیشن را رونمایی کند که هر قسمت از آن به الگوگیری از یکی از قهرمان‌های ملی پردازد.
تیزر انیمیشن یکی از قالب‌های مؤثر در تولیدات تلویزیونی است که در گذشته تجربیات موفقی همچون سیاساکتی و بابابرقی، تأثیرگذاریِ این قالب را تصدیق می‌کند و قرار است ماجراهای نوید نیز در همین مسیر گام بردارد.
کارگردانی «تیم بعد» برعهده محمدمهدی محسنی و تهیه‌کننده آن محمدرضا فرزادمهر است.
همچنین در نخستین قسمت از این انیمیشن که سال گذشته توسط مؤسسه رسانای مرکز بسیج صداوسیما ساخته شده بود، نوید به الگوگیری از قهرمان فقید وزنه‌برداری پارا المپیک، «سیامند رحمان» پرداخته بود.
انتهای پیام/