خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ آموزشگاه گنبدکاووس در سال تحصیلی جدید به بهره برداری می‌رسد

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 18:54
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت: همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید هفت آموزشگاه در شهر و روستاهای شهرستان گنبدکاووس به بهره برداری می رسد.
گنبدكاووس،شهرستان،دانش،تحصيلي،نفر،پوشش،رشته،مدارس،پرورش،معلم ...

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت: همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید هفت آموزشگاه در شهر و روستاهای شهرستان گنبدکاووس به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس کمال الدین نظر نژاد عصر امروز در جلسه شورای اموزش و پرورش اظهار کرد: هفت آموزشگاه در حوزه شهرستان گنبدکاووس در آغاز سال تحصیلی جدید افتتاح و بیش از ۳۰ کلاس درس به ظرفیت فضای آموزشی اضافه می‌شود.
وی تصریح کرد: دو اموزشگاه در روستاهای قراولر و هجرت شهرستان گنبدکاووس که سالها بلا استفاده بوده امسال برای سال تحصیلی جدید احیا شدند تا دانش اموزان مجبور به طی مسافت طولانی و پرخطر برای تحصیل نشده و پوشش تحصیلی افزایش پیدا کند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: برای تسهیل خانواده های مناطق مرزی شهرستان آموزشگاه زمینه استثنایی در شهر کرند راه اندازی شده تا این دانش اموزان خاص در این اموزشگاه به تحصیل بپردازند.
وی ادامه داد: توزیع کتاب انجام و در حال انجام بوده و در راستای توانمندسازی مدیران، معاونان و معلمان دوره های اموزشی مختلفی برگزار شده است.
نظرنژاد گفت: با همکاری خیر و نیکوکار گنبدی تعداد ۶ هزارو ۷۰۰ بسته معیشتی و لوازم التحریر بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.
وی بیان کرد: مهمترین مشکل ما کمبود فضای اموزشی بوده و تراکم دانش اموزان در کلاس های درس به ویژه در حوزه شهری بسیار بالا است.با توجه به اینکه شهرستان گنبدکاووس مهاجرپذیر بوده و در حال حاضر یکهزارو ۱۴۶ نفر از اتباع در مدارس شهرستان ثبت نام کرده و پیش بینی می شود این تعداد تا هفته اینده افزایش پیدا کند مجبور به چرخشی کردن مدارس خواهیم شد.
رغبت خانواده ها به رشته های کارودانش و فنی و حرفه‌ای بسیار کم است
معاون پژوهش برنامه ریزی و اموزش نیروی انسانی مدیریت آموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: با وجود اینکه رشته های کارودانش و فنی و حرفه ای ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد شغل و بازار کار بعد از فارغ التحصیلی بوده اما متاسفانه خانواده ها رغبت چندانی به این رشته ها ندارند.
محمد عسکری اظهار کرد: سهمیه و قرارداد ما در ثبت نام رشته علوم تجربی تعداد یکهزارو ۲۹۴ نفر بوده و تاکنون بیش از یکهزارو ۳۰۰ نفر در این رشته و بیش از یکهزارو ۴۰۰ نفر در رشته علوم انسانی ثبت نام کردند.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود امسال ۸۵ هزارو ۲۴۸ نفر دانش اموز در مقاطع مختلف تحصیلی ثبت نام کنند‌که تاکنون ۸۱ هزارو ۵۴۲ نفر ثبت نام کردند.
معاون پژوهش برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی مدیریت اموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: کمترین تعداد دانش اموز با ۶ نفر در روستای هجرت و بیشترین تعداد دانش اموز با ۸۴۰ نفر در دبستان بنت الهدی حوزه شهری گنبدکاووس سال تحصیلی جدید را اغاز می کنند.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید تلاش کردیم تا تمامی معلمان در متوسطه اول و دوم و مختلط خانم بوده و با تدریس اقایان حتی رشته های خاص اموزشی در مدارس متوسطه دختران مخالفت شده است.
عسکری گفت: تعداد چهارهزارو ۴۱ معلم در ۵۷۲ آموزشگاه سال تحصیلی جدید را اغاز خواهند کرد.
پوشش اسلامی در لباس های فرم مدارس رعایت شود
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: از مجموعه مدیریت اموزش و پرورش تقاضا داریم در حوزه پوشش لباس های فرم حجاب و عفاف رعایت شده و پوشش اسلامی لحاظ شود.
وی تصریح کرد: معلمان نیز به عنوان الگویی برای دانش اموزان باید با پوشش مناسب در مدرسه حاضر شوند و از هرگونه ارایش پرهیز کنند.همه ما تابع قانون بوده و قانون ما نشات گرفته از نظام جمهوری اسلامی بوده که قابل احترام و لازم اجرا است.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با تاکید بر پوشش مناسب مدیران و معلمان در‌مدارس خاطرنشان کرد: تیمی در این خصوص تشکیل و بازدیدهایی سرزده از مدارس خواهد داشت که در صورت مشاهده عدم رعایت پوشش مناسب توسط مجموعه مدیران و معلمان مدارس و به تبع دانش اموزان به انها تذکر داده و در صورت تکرار اخراج خواهند شد.
انتهای پیام/۸۳۰۲۱