خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ محکوم به قصاص در اهواز از چوبه‌دار نجات یافتند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 15:41
اهواز- رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: با اجرای پویش «به عشق امام حسین می‌بخشم» دو محکوم به قصاص در اهواز پس دو سال انتظار برای اجرای حکم قصاص، از چوبه‌دار رهایی یافتند.
اختلاف،قاتلان،صلح،اعضاي،طايفه،شعبه،باوي،العباس،همياران،سازش

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا باوی اظهار کرد: دو سال پیش فردی بر سر اختلافات گذشته در نزاعی بین ۲ نفر دیگر به قتل می‌رسد که قاتلان بلافاصله دستگیر و روانه زندان می‌شوند و پرونده‌ی در شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تشکیل می‌شود.
وی افزود: بین دو طایفه قاتلان و مقتول اختلاف شدیدی پیش آمد و باعث سلب آرامش و آسایش منطقه شد که بلافاصله با دستور مقام قضائی، اعضای شعبه ۴۸ شورای حل اختلاف ویژه عشایر وفق ماده ۸ قانون شوراهای حل اختلاف برای جلوگیری از گسترش درگیری مطروحه و ایجاد صلح و سازش فی‌مابین طرفین با همکاری اعضای ستاد صبر و همیاران صلح شروع به رایزنی در راستا حل و فصل موضوع کردند.
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان بیان کرد: با توجه به پشیمانی و ندامت قاتلان از بزه خود، اعضای شورا در این مدت به صورت شبانه روز جلسات متعددی با بزرگان و ریش سفیدان طرفین برگزار و زمینه صلح و سازش بین ۲ طایفه را فراهم کردند.
وی افزود: در جلسه‌ای که با حضور اعضای شعبه ۴۸ شورای حل اختلاف ویژه عشایر، ستاد صبر و همیاران صلح برگزار شد، سرانجام پس از ۲ سال، اولیای دم با ارادت خاصی که به سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (س) داشتند در پویش «به- عشق- امام- حسین- می‌بخشم» از قصاص قاتلان فرزند خود گذشت کردند و زندگی دوباره‌ای به آنان بخشیدند.
باوی گفت: همچنین ۲ طایفه با بستن رایه العباس که از سنت‌های بسیار فاخر، ارزشمند و رایج بین شهروندان عرب استان برای حل و فصل اختلافات بین خود و اصلاح ذات البین انجام می‌شود، هم قسم شدند که دیگر هیچ نزاع و اختلافی نداشته و در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیز با برادری و دوستی داشته باشند.