خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات خوداشتغالی برای زندانیان صاحب ایده‌های شغلی اعطا می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 11:47
مشهد ـ مدیرکل زندان‌های خراسان رضوی گفت: تسهیلات کارآفرینی و خود اشتغالی با احراز شرایط قانونی به زندانیان آزاد شده متقاضی اعطا می‌شود.
زندانيان،آزادي،جانفدا،رضوي،حبس،پايدار،شغلي،تحمل

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید سرباز جانفدا اظهار کرد: با توجه به اینکه عدم وجود اشتغال پایدار یکی از عوامل ارتکاب جرم و بزه در جامعه است و در یک رابطه معکوس مؤثرترین راه برای پیشگیری از وقوع جرم نیز محسوب می‌شود.
از همین رو توسعه اشتغال پایدار و حرفه آموزی برای زندانیان در دوران تحمل حبس و اعمال حمایت‌های شغلی برای زندانیان پس از آزادی یک راهبرد اجرایی در حوزه سیاست گذاری سازمان زندانهاست.
مدیرکل زندان‌های خراسان رضوی افزود: در همین راستا با توجه به اینکه زندانیان پس از آزادی دچار بحران مالی هستند و توان و پشتوانه کافی برای راه اندازی شغل مناسب ندارند با موافقت دولت و مجلس در لایحه بودجه اعتبار مناسبی به عنوان تسهیلات خوداشتغالی زندانیان آزاد شده در نظر گرفته شده است.
وی در تشریح این موضوع گفت: این تسهیلات به عنوان سرمایه اولیه به کلیه زندانیانی که حداقل سه ماه تحمل حبس داشته باشند، بیش از یکسال از آزادی آنها نگذشته باشد و صاحب ایده‌های شغلی یا طرح کسب و کار باشند با رعایت ضوابط نظام بانکی تعلق می‌گیرد.
جانفدا افزود: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام و تکمیل مدارک به مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان‌های خراسان رضوی مراجعه کنند.