سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق مشتری گندم آمریکا شد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 09:06
یک مقام وزارت بازرگانی اعلام کرد که عراق مناقصه بین المللی را برای خرید ۳۰۰ هزار تن گندم با منشأ مختلف «در این هفته یا هفته آینده» اعلام خواهد کرد.
تن،گندم،نقل،عراق

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری عراق به نقل از یک مقام وزارت بازرگانی اعلام کرد که عراق مناقصه بین المللی را برای خرید ۳۰۰ هزار تن گندم با منشأ مختلف «در این هفته یا هفته آینده» اعلام خواهد کرد.
این آژانس به نقل از محمد حنون، مدیر کل شرکت تجارت غلات در این وزارتخانه، گفت که دولت ۹۳۰ میلیارد دینار (۶۳۸ میلیون دلار) برای خرید ۱.۳ میلیون تن گندم برای پوشش مصرف داخلی تا می ۲۰۲۳ اختصاص داده است.
تاجران در ۵ سپتامبر گفته بودند که وزارت بازرگانی عراق ۱۰۰۰۰۰ تن گندم قرمز سخت آمریکایی را به قیمت ۴۹۴ دلار در هر تن از جمله هزینه، بیمه و حمل و نقل خریداری کرده است.