خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد و رگبار پراکنده در بیشتر نقاط کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 08:41
طبق پیش بینی سازمان هواشناسی در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران و همچنین در دامنه‌های زاگرس در استان‌های همدان، مرکزی، قم و شمال اصفهان ابرناکی گاهی وزش باد و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.
شمال،پراكنده،آذربايجان،رگبار،وزش،ارتفاعات،باد

طی ۲۴ ساعت آینده در مناطقی از جنوب سیستان وبلوچستان شرق و شمال هرمزگان جنوب و غرب کرمان شمال فارس بویژه در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.
در سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است.
علاوه بر این مناطق در ارتفاعات شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی بارش خفیف و پراکنده پیش بینی می‌شود.
چهارشنبه در ارتفاعات شمال هرمزگان و جنوب کرمان شمال فارس برخی نقاط اصفهان و شرق کهگیلویه وبویراحمد رگبار پراکنده دور از انتظار نیست همچنین در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه ابرناکی و بارش پراکنده رخ می‌دهد.
پنجشنبه با گذر موج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و شمال کرمانشاه رگبار باران و رعدوبرق گاهی وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.
همچین در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران و همچنین در دامنه‌های زاگرس در استان‌های همدان، مرکزی، قم و شمال اصفهان ابرناکی گاهی وزش باد و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.
جمعه در ارتفاعات واقع در شمال غرب کشور و شنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان ابرناکی و وزش باد گاهی بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار استقرار می‌یابد.
همچنین امروز شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان مواج است.