خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: غرب در منزوی کردن مسکو شکست خورده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 05:30
نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی از شکست تلاش‌های کشور‌های غربی برای منزوی ساختن مسکو خبر داد.
روسيه،آمريكا،اقتصادي،لاوروف،جهانيان،اوكراين،اندازه،ملل

"واسیلی نبنزیا" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: تلاش غرب برای منزوی کردن روسیه شکست خورد.
به نقل از الجزیره، وی افزود: درخواست‌ها برای دیدار با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه (در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل) از موارد مشابه در سال‌های گذشته کمتر نیست.
همچنین؛ ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، لاوروف تا کنون درخواست حدود ۳۰ دیدار با سران دیگر کشورها را دریافت کرده است.
در همین حال؛ هفته نامه معروف آمریکایی اعلام کرد، با وجود تلاش‌های گسترده آمریکا برای جریان سازی آمریکایی درباره موضوع اوکراین، حدود نود درصد جهانیان در این زمینه دیدگاهی متفاوت با نگرش آمریکا دارند و در دنیای همراه با تغییرات عظیم سیاسی و اقتصادی، معادلات اتحاد‌ها و همسویی‌ها در حال دور شدن از کانون آمریکاست.
به نوشته پایگاه اینترنتی نشریه نیوزویک، نظام آشنا در حوزه ائتلاف‌های سیاسی و اقتصادی جهانی در حال تغییر است.
هیچ اتفاقی به اندازه واکنش‌های متنوع به حمله روسیه به اوکراین، این تغییر را تا این اندازه آشکار نشان نمی‌دهد.
ایالات متحده و متحدان نزدیکش در اروپا و آسیا، تحریم‌های شدیدی علیه روسیه اعمال کرده اند، اما هشتاد و هفت درصد جهانیان حاضر نشدند در این زمینه دنباله روی آمریکا باشند.
تحریم‌های اقتصادی سبب شده است دشمنان آمریکا در حوزه مقاومت مشترک خود، علیه آمریکا متحد شوند.