مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر منصوب شد
به گزارش گروه آسیبهای اجتماعی خبرگزاری فارس، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر طی حکمی "محمدهادی عسگری" را بهعنوان مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد منصوب کرد.
اسکندر مؤمنی در این حکم آورده است:
جناب آقای محمدهادی عسگری
سلام علیکم
بنا به پیشنهاد معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی و با عنایت به مراتب تعهد و تخصص جنابعالی، به موجب این حکم شما را به مدت سه سال در سمت مدیرکل فرهنگی و پیشگیری منصوب میکنم.
لازم است با هماهنگی معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی و با برنامهریزی دقیق و هدفمند و بررسی سیاستها و راهبردهای ستاد با نگاهی دقیق و جامع به بند چهارم سیاستهای کلی مبارزه با موادمخدر در جهت اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه در مقابله با تهدیدات و آسیبهای ناشی از موادمخدر و روانگردانها با بهرهگیری از امکانات دولتی و غیر دولتی با تاکید بر تقویت باورهای دینی مردم و اقدامات فرهنگی، هنری، ورزشی، آموزشی و تبلیغاتی در محیطهای خانواده، کار، آموزش و تربیت و مراکز فرهنگی و عمومی و بهمنظور صیانت از خانواده و در راستای اجتماعی کردن امر مبارزه با موادمخدر و روانگردانها اقدامات موثری به عمل آورید.
توفیق شما را در راستای انجام این مأموریت خطیر و اجرای اهداف و برنامههای دولت خدمتگزار در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.
پایان پیام/