روند واکسیناسیون کرونا در استان قزوین مطلوب نیست
قزوین- مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: متأسفانه روند واکسیناسیون و استقبال شهروندان از دریافت دز یادآور واکسن در قزوین مطلوب نیست.

بهزاد نجف پور در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت کرونا در استان قزوین اظهار کرد: در رنگ بندی کرونایی شهرستانهای استان قزوین، تمام شهرستانها به جز شهرستان البرز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و طبق گزارشهای اعلام شده وضعیت رنگ بندی کرونایی شهرستان البرز آبی است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه شهرستان بویین زهرا از رنگ بندی آبی به زرد تبدیل شده است عنوان کرد: آمار گزارشات فوتی با نوسان همراه است اما طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتیها صفر بوده است.
وی افزود: آمار بستری فعلی ۲۴ بیمار، بستری جدید ۲۲ نفر، ابتلاء قطعی ۱ نفر، بیمار بدحال ۷ نفر و تعداد ترخیص ۸ مورد بوده است که در این میان میزان بستری فعلی و جدید و بیماران بدحال نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افزایش داشته است.
این مسئول با بیان اینکه متأسفانه روند واکسیناسیون در استان مطلوب نیست، ابراز کرد: آمار واکسیناسیون افراد واجد شرایط بالای ۱۸ سال دز اول ۹۰ درصد، دز دوم ۸۳.۷ درصد و دز یادآور ۴۸.۶ درصد است.
نجف پور تصریح کرد: آمار واکسیناسیون زیر هجده سال در استان قزوین برای دز اول ۳۸ درصد و دز دوم ۳۰ درصد است.
وی تاکید کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و حضوری شدن مدارس و دانشگاهها توصیه ما به دانشجویان و دانش آموزان تکمیل روند واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک است.
این مسئول در پایان گفت: با توجه به حضوری شدن کلاسهای تحصیلی از کلیه مسئولین میخواهیم نسبت به نصب تهویه مناسب در کلاسها اقدامات لازم را انجام دهند.