خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین وسایل مدرسه 300 دانش آموز نیازمند مشهد در پویش مدادرنگی- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 28 شهریور 1401 - 12:54
مدیر و موسس بنیاد نیکوکاری و جهادی عماد مشهد گفت: با راه اندازی پویش مداد رنگی هزینه های ثبت نام و لباس فرم، بیمه، کتاب و دفتر، کیف و کفش و لوازم التحریر به بیش از 300 دانش آموز حاشیه این شهر اهدا شد.
كارتن،توزيع،گروه،جهادي،عماد،كاظمي،مراكز،پرداخت،دانش،معتادين، ...

سعید کاظمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت:برنامه ای داریم به عنوان دوشنبه‌های همدلی و سومین سال است که دوشنبه‌های هر هفته با کمک‌های مردمی که جمع آوری شده اجرامی‌شود، در آشپزخانه ای که گروه تدارک دیده است غذای گرم برای نیازمندان حاشیه شهر مشهد و کودکان کار و موسسه صاحبان مهر مخصوص شناسایی کودکان کار و فرهنگ سرای رسالت در جاده سیمان و مساجد گلشهر و بولوار دوم طبرسی،پنجتن،...توزیع می‌شود.
وی افزود:هر دوشنبه بیش از 500 پرس غذا آماده و توزیع می‌شود و یکی دیگر از گروه‌های هدف ما هر هفته، بیماران مبتلا به سل و بیماران اچ آی وی مثبت(ایدز) تحت نظر مراکز بهداشت هستند.
کاظمی ادامه داد:8سال است که چهارشنبه‌های هر هفته هم طبخ غذای گرم ویژه کارتن خواب‌ها را داریم که در مراکز و پاتوق‌هایی که عمده مراکز تجمع و کلونی معتادین و کارتن خوابها در مناطقی چون طرق،گلشهر،تاجر آباد، شهرک شهید رجایی، وسط صد متری،روبه روی بازار سپاد و مهر مادر،اسماعیل آباد، کال زرکش توزیع می‌شود.
مدیر و موسس بنیاد نیکوکاری و جهادی عماد اظهارداشت:بحث توزیع غذا بهانه ای است تا با این افراد ارتباط گرفته و مقدمات ترک معتادین و معرفی آنها به مراکز ترک اعتیاد و پرداخت هزینه انتقال و مداوای این افراد در کمپ پرداخت شود؛ همچنین معرفی کارتن‌خواب‌های معتاد به شیلر و خوابگاه و کار و اشتغال این افراد را نیز پیگیری می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اکثر این کارتن خواب‌ها با کمک بنیاد نیکوکاری و جهادی عماد ترک کرده بعضی از آنها ازدواج کرده اند و تشکیل خانواده داده‌اند و افراد موفقی هستند.
کاظمی بیان کرد: خوشبختانه با همکاری‌های خوبی که توسط اعضای گروه و خیرین صورت گرفت توانستیم در طول یک ماه اخیر به 5 جوان کارتن خواب مبتلا به اعتیاد که روزها را به جمع آوری مواد بازیافتی جهت تأمین هزینه مواد و شب‌ها را در گاراژهای ضایعاتی می‌گذراندند کمک‌های ویژه ای داشته باشیم.این 5 نفر شرایط بسیار حادی داشتند و هم اکنون پس از بازگشت به شرایط نسبتاً عادی زندگی بهتری را تجربه می‌کنند.
مدیر و موسس بنیاد نیکوکاری و جهادی عماد گفت: معتادان و کارتن خواب‌ها علاوه بر غذای گرم و سرپناه در این مسیر طولانی و سخت،بیشتر به حمایت معنوی نیاز دارند لذا اعضای گروه مردمی ما،در دیدارهایی که با معتادین کارتن خواب داشته اند بر حمایت‌های معنوی و عاطفی با اینگونه افراد تاکید دارند.
وی افزود: همزمان با شروع فصل مدارس و ماه مهر، پویش مداد رنگی را راه اندازی کرده ایم که هزینه‌های ثبت نام و لباس فرم و بیمه، کتاب و دفتر، کیف و کفش و لوازم التحریر به بیش از 300 دانش آموز اهدا شده است و البته اولویت گروه ما برای کمک به دانش آموزان بیشتر دانش آموزانی است که به نحوی کودکان کار و خیابانی...و دانش آموزان مهاجر و اتباع و جنگ زدگان نیازمند کشور افغانستان است.
کاظمی خاطرنشان کرد: در کنار این اقدامات، گروه جهادی عماد به توزیع بسته‌های معیشتی و حمایتی،توزیع گوشت،ارائه وام های قرض الحسنه، و وام اشتغال،وام بلاعوض ویژه پرداخت قبض‌های آب و برق نیازمندان نیز می‌پردازد و پرداخت حساب‌های دفتری نیازمندان حاشیه شهر و تسویه بدهی آنها در سوپر مارکت‌ها نیز توسط این گروه جهادی انجام می‌شود.
انتهای پیام/282