خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌مردم در خصوص شکر گرفتار شایعات شده‌اند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 12:59
رئیس اتحادیه بنکداران استان قم با بیان اینکه مردم در خصوص شکر گرفتار شایعات شده‌اند، گفت: در خصوص شکر بحران کمبود وجود نداشته و ندارد ولی مردم با توجه به شایعات کذب در جمع‌آوری شکر طمع می‌کنند.
شكر،قم،استان،كمبود،بنكداران،گرمي

رئیس اتحادیه بنکداران استان قم با بیان اینکه مردم در خصوص شکر گرفتار شایعات شده‌اند، گفت: در خصوص شکر بحران کمبود وجود نداشته و ندارد ولی مردم با توجه به شایعات کذب در جمع‌آوری شکر طمع می‌کنند.
‌ابراهیم صحفی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص کمبود شکر در استان قم عنوان کرد: به دلیل پایین بودن سهمیه شکر استان قم، بار کمتری از شکر به استان تعلق گرفت و بخش عظیم این سهمیه به کارخانجات و واحدهای صنفی تعلق گرفت لذا سهم شکر مصارف خانگی که در ابتدای سال در اختیار فروشگاه‌ها و سوپر مارکت ها قرار گرفت، بسیار اندک بود.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران استان قم در خصوص کمبود شکر در فروشگاه‌ها عنوان کرد: این وضعیت به صورت مقطعی بوده و به محض رسیدن بار جدید شکر این معضل حل خواهد شد.
صحفی ادامه داد: تمام واحدهای صنفی دارای پروانه می‌توانند نسبت به دریافت سهمیه شکر از اتحادیه بنکداران اقدام کنند.
وی در خصوص محدودیت‌های سهمیه‌بندی شکر در فروشگاه‌ها تصریح کرد: به دلیل کاهش تخلفات دلالی و جلوگیری از احتکار برخی سودجویی‌ها در حال حاضر شکر به صورت محدود در بسته‌بندی‌های ۹۰۰ گرمی و ۱ کلیو و ۸۰۰ گرمی ارائه می‌شود.
صحفی با بیان اینکه مردم در خصوص شکر گرفتار شایعات شده اند، ادامه داد: در خصوص شکر کمبود وجود نداشته و ندارد ولی مردم با توجه به شایعات کذب در جمع آوری شکر طمع می‌کنند.
رئیس اتحادیه بنکداران استان قم عنوان کرد: اکنون باید خانوارها صرفاً برای مصارف خانگی خو به خرید شکر اقدام کنند؛ همچنین باید توجه داشت که بسته‌های ۹۰۰ گرمی شکر به قیمت ۴ هزار تومان و بسته‌های ا کیلو و ۸۰۰ گرمی به قیمت ۸ هزار تومان عرضه می‌شود.
وی با بیان اینکه در خصوص خرید بسته‌های شکر محدودیت خاصی وجود ندارد، ادامه داد: بسته‌بندی شکر صرفاً سبب کاهش دلالی شکر می‌شود.
وی در پایان گفت: بارهای شکر قم در راه است و مردم نگران کمبود شکر نباشند.
انتهای پیام