خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای شرجی خوزستان را فرا می گیرد- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 27 شهریور 1401 - 14:54
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: پدیده شرجی از اواسط هفته جاری بار دیگر برخی نقاط خوزستان را فرا می گیرد.
خوزستان،هفته،گزارش،استان،گذشته،روز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری بیان کرد: پدیده شرجی از اواسط هفته جاری بار دیگر برخی نقاط خوزستان را فرا می‌گیرد.
وی افزود: بررسی نقشه‌های پیش یابی نشان می‌دهد در روز سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری به دلیل جنوبی شدن جریانات جوی شاهد افزایش رطوبت در سواحل خوزستان خواهیم بود در این مدت بعدازظهرها به دلیل بالا بودن ضرایب ناپایداری در نیمه شرقی و احتمال بارش‌ پراکنده در ارتفاعات استان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه تا آخر هفته از نظر دمایی تغییراتی محسوسی در خوزستان قابل انتظار نیست گفت: شوش با 43.8 و ایذه با 17.5 درجه سانتیگراد در 24 ساعت گذشته بالاترین و پایین‌ترین دما را در خوزستان داشتند.
حداکثر دمای اهواز در این مدت 43.1 و حداقل 24.7 درجه سانتیگراد گزارش شد.
این گزارش حاکی است: پدیده شرجی که در شهریور با شدت و ضعف بر خوزستان حاکم بود از روز شنبه هفته گذشته در برخی از نقاط استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت و مجدد روز چهارشنبه گذشته بر استان حاکم شد.
بیشترین میزان رطوبت در آبادان 100 درصد گزارش شد.
انتهای پیام/735/ن