خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اربعین امسال بزرگترین مراسم در طول تاریخ- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 27 شهریور 1401 - 13:12
استاندار کربلا مراسم اربعین امسال را بزرگترین مراسم در طول تاریخ اعلام کرد که بر اساس آمارهای رسمی نزدیک به 22 میلیون نفر در آن شرکت کردند.
اربعين،مراسم،كربلا،عراق،وزير

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نصیف جاسم الخطابی استاندار کربلا گفت که مراسم اربعین سالار شهیدان علیه السلام بزرگترین مراسم برپایی اربعین تا به امروز بوده و 60 هزار نیروی داوطلب در این مراسم مشارکت کردند.
او گفت: بدون طرح‌های خدماتی و بهداشتی و حمل و نقل زوار، هیچ طرح امنیتی موفق نمی‌شد.
وزیر کشور عراق: مانع از فتنه انگیزی در مراسم اربعین شدیم
عثمان الغانمی، وزیر کشور عراق بعد از برگزاری مراسم اربعین 21 میلیونی طی نشست خبری گفت که نیروهای امنیتی ما تلاش‌ها برای ایجاد فتنه را ناکام گذاشتند.
او گفت که ایجاد مقرهایی در ورودی های استان کربلا در تسهیل و تأمین امنیت ورود زوار اربعین نقش داشته است.
وزیر کشور عراق گفت که نزدیک به 22 میلیون زائر طی مراسم اربعین وارد استان کربلا شدند.
انتهای پیام/