خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال نفت روسیه به اروپا تا دوشنبه متوقف می‌ماند

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 12:46
اپراتور خط لوله اوکراین اعلام کرد انتقال نفت از روسیه از دوشنبه دوباره آغاز خواهد شد.
نفت،روسيه،لوله،انتقال،خط

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، آکراترنستفنا، اپراتور خط لوله اوکراین روز جمعه تاکید کرد جریان نفت روسیه به اروپا متوقف شده است ولی گفت انتقال نفت از روسیه از دوشنبه دوباره آغاز خواهد شد.
شرکت نفت دولتی بلاروس قبلا اعلام کرده بود که جریان انتقال نفت روسیه به اوکراین متوقف شده است چون این کشور هنوز درگیر پالایش نفت خام آلوده ای است که ماه گذشته دریافت کرده بود.
اختلالی که در صادرات نفت خط لوله دروژبای روسیه صورت گرفت، باعث بالا رفتن قیمت جهانی نفت شد و پالایشگاه‌های آلمان را برای یافتن نفت جایگزین سرگردان کرد.
اوکراین اعلام کرده بود انتقال نفت به مشتریان اروپایی را از طریق شاخه جنوبی این خط لوله به اسلواکی ، مجارستان و جمهوری چک آغاز کرده است.
بلاروس قصد دارد از روسیه به خاطر از دست رفتن درآمد صادرات و انتقال نفت از این خط لوله در اثر آلودگی ،خسارت دریافت کند.
انتهای پیام/87