خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود یک میلیون و ۱۶۰ هزار زائر اربعین از مرز مهران به داخل کشور

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 شهریور 1401 - 20:00
ایلام-استاندار ایلام از ورود یک میلیون و ۱۶۰ هزار زائر اربعین از مرز مهران به داخل کشور خبر داد.
زائر،مهران،زائران،تردد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا عصر جمعه در پایانه مرزی مهران در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر از مرزهای به صورت زمینی و هوایی به عتبات عالیات سفر کرده‌اند که از این تعداد تا این لحظه یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر آن از مرز مهران تردد کرده‌اند.
وی تصریح کرد: تاکنون از این تعداد یک میلیون و ۱۶۰ هزار نفر از زائران از طریق مرز مهران وارد کشور شده‌اند.
وی افزود: از بامداد امروز تا به این لحظه تاکنون ۱۰۹ هزار زائر ورودی و ۲ هزار و ۳۰۰ نفر خروجی از مرز مهران داشتیم.
وی ادامه داد: در طول مسیر تردد زائران مواکب فراوانی وجود دارد، از نقطه صفر مرزی تا پل زائر از پل زائر تا پارکینگ اربعین، همچنین پارکینگ برکت، پل کنجان چم و در طول مسیر شهرستان‌های استان از زائران پذیرایی می‌شود.
وی بیان داشت: از طرف دیگر زیر ساخت‌های استان آماده شده و بخش زیادی از مسیر ایلام-مهران به صورت چهارخطه برای تردد زائران مهیا شده است.