خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست «دفاع همچنان باقیست» در قزوین برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 12:25
قزوین- مسئول بسیج رسانه استان قزوین از برگزاری هفتمین نشست از سلسله نشست‌های «دفاع همچنان باقیست» با موضوع «تشکیلات و رسانه‌های انقلاب» خبر داد.
استان،رسانه،انقلاب،برگزار،دشمنان،قزوين،سپاه،بسيج،اسلامي،اصحاب

‌محمدکشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفتمین نشست از سلسله نشست‌های «دفاع همچنان باقیست» با موضوع «تشکیلات و رسانه‌های انقلاب» و با حضور جمعی از نمایندگان رسانه‌ها و خبرنگاران در هفته جاری برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه هفتمین نشست از سلسله نشست‌های دفاع همچنان باقی است در ساعت ۱۴ روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه امسال برگزار می‌شود، افزود: حسین عرب اسدی «عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و کارگروه مدیریت راهبردی فرهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی» مهمان ویژه این نشست خواهد بود و نشست در مرکز آموزش سپاه استان قزوین (نرسیده به فلکه اول کوثر، جنب درب غربی سپاه) برگزار می‌شود.
مسئول بسیج رسانه استان قزوین عنوان کرد: با توجه به اینکه یکی از اهداف دشمنان نظام، ناکارآمد نشان دادن اسلام ناب به جهانیان است و با مبارزه با روحیه انقلابی به ترویج بی‌تفاوتی در جوامع اسلامی کمک می‌کنند، ضرورت دارد تا در راستای اهداف دشمن قدم برداشته و با آن مقابله کرد.
کشاورز با اشاره به هجمه‌های دشمنان گفت: دشمنان انقلاب دائماً به دنبال تخریب و مسخ باورهای دینی ما در جامعه اسلامی هستند و تمام سعی و تلاششان این است که روزی به این هدف برسند؛ لذا در سپاه و بسیج به‌عنوان مدافعان و بازوان انقلاب اسلامی کارهای خوب و ارزشمند و جامعی جهت مقابله با این نقشه‌های دشمن صورت می‌گیرد.
وی در خصوص برنامه‌های سازمان بسیج رسانه استان قزوین یادآور شد: دیدار اصحاب رسانه با نماینده ولی‌فقیه در استان از جمله برنامه‌هایی است که در هفته‌های گذشته با حضور جمعی از اصحاب رسانه استان برگزار شده است.