خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: برای پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین هرکاری می‌کنیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 25 شهریور 1401 - 19:53
رئیس جمهور روسیه امروز در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در ازبکستان در دیدار با نخست وزیر هند گفت: برای پایان دادن سریعتر به درگیری‌ها در اوکراین هرکاری می‌کنیم.
اوكراين،جمهور،روسيه،خبرگزاري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز جمعه و در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر سمرقند واقع در ازبکستان در دیدار با «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در سخنانی گفت: مسکو آماده است تا به جنگ اوکراین پایان دهد.
رئیس جمهور روسیه در این باره گفت: هر کاری برای پایان دادن سریعتر به درگیری ها در اوکراین انجام خواهیم داد؛ اما کی یف از مذاکره امتناع و روش نظامی را انتخاب کرده است.
ادامه دارد...