خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1500 مترمربع از زمین های ملی و دولتی قشم رفع تصرف شد- اخبار جزایر خلیج فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 25 شهریور 1401 - 16:31
رئیس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف سه قطعه از زمین های ملی و دولتی در جزیره قشم به وسعت بیش از هزار و 500 مترمربع خبر داد.
هرمزگان،قشم،اراضي،دادگستري،قهرماني،عمومي،اعلام،درگهان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی روز جمعه با اعلام این خبر اظهار داشت: این رفع تصرفات به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم و توسط یگان حفاظت از اراضی ملی و دولتی منطقه آزاد با همکاری مأموران نیروی انتظامی به مرحله اجرا درآمده است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان ارزش تقریبی اراضی اعاده شده را 9 میلیارد و 415 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ساخت و سازهای غیرقانونی در این زمین‌ها شامل دیوار چینی، پی‌سنگی و سد و بند خاکی بود که در شهر درگهان و خارج از محدوده طرح هادی روستاهای دفاری و کابلی قرار داشت.
قهرمانی با تاکید بر لزوم هوشیاری بیش از پیش دستگاه‌های ناظر در انجام وظایف خود به منظور صیانت از بیت‌المال، گفت: دستگاه قضایی استان هرمزگان ضمن حمایت از اقدامات قانونی دستگاه‌های متولی با هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی، حقوق عامه و بیت‌المال، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/7558/ح