خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰ هزار زائر اربعین از مرز باشماق تردد کردند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 شهریور 1401 - 20:41
مریوان- فرماندار مریوان گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی، تاکنون ۵۰ هزار و ۵۹۰ زائر اربعین از مرز باشماق تردد داشته‌اند.
زائران،باشماق،مرز

اسماعیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاکنون ۳۵ هزار و ۶۱۲ زائر اربعین از مرز باشماق به سمت کربلا و عتبات عالیات خارج شده‌اند.
وی افزود: در این مدت ۱۴ هزار و ۹۷۸ زائر نیز از مرز باشماق به کشور بازگشته اند.
فرماندار مریوان خاطرنشان کرد: آمار ورودی زائران ایرانی هفت هزار و ۷۶۶ نفر و زائران خارجی نیز هفت هزار و ۲۱۲ نفر بوده است.
احمدی افزود: در حال حاضر تردد زائران از مرز باشماق بدون هیچ مشکلی انجام می‌شود و همه امکانات برای خدمت رسانی به زوار فراهم است.
وی اظهار کرد: طی روزهای پیش رو احتمال افزایش زائران خروجی و ورودی وجود دارد لذا در این راستا همه تمهیدات برای تردد زوار اندیشیده شده است.