خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکرار فینال اسلو در 79 کیلو؛ نخودی فینالیست شد- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 24 شهریور 1401 - 19:53
نماینده وزن 79 کیلوگرم کشتی آزاد ایران با پیروزی در نیمه نهایی مسابقات جهانی بار دیگر به جردن باروس آمریکایی در فینال رسید.
نخودي،امتياز،اوكرايني،حريف،خاك،ميخائيلوف،تايم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد نخودی که صبح امروز (24 شهریور) کشتی‌های نسبتا سنگینی را پشت سر گذاشته بود، در مرحله نیمه‌نهایی مقابل واسیلی میخائیلوف اوکراینی قرار گرفت.
او در تایم اول با زیرگیری هوشمندانه و خاک کردن حریف، سه امتیاز گرفت و درحالیکه حریفش هم آماده نشان می‌داد، در تایم دوم کشتی‌گیر اوکراینی از زیرگیری‌اش موفق به خاک کردن نخودی شد و دو امتیاز گرفت.
میخائیلوف که زیرگیری‌های خیلی خوبی داشت بار دیگر به پای نخودی رسید و امتیاز گرفت که در کش‌وقوس میان دو کشتی‌گیر، نخودی هم حریف را خاک کرده و نتیجه مبارزه 5-4 به سود نماینده ایران شد که با وجود تلاش فوق‌العاده حریف اوکراینی، درنهایت کشتی با همین نتیجه تمام شد.
نایب قهرمان سال گذشته جهان، در مسابقات نوبت صبح 7 بر 6 از سد یاکوب شیخ جمال از رومانی گذشت و در دور دوم در 70 ثانیه آلتانزول مغولستانی را با امتیاز عالی شکست داد.
او در یک چهارم نهایی، با بکزاد عبدالرحمانوف دارنده مدال برنز المپیک و جهان از ازبکستان کشتی گرفت که در این مبارزه 10 بر 5 به به برتری رسید و باید فردا به مصاف باروس در فینال برود.
ایران دو نماینده دیگر نیز در نیمه‎نهایی دارد و حسن یزدانی و امیرحسین زارع نیز برای فینالیست شدن به مصاف حریفان خواهند رفت.
انتهای پیام/