خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست‌وزیر سابق عراق به زیارت مزار شهید ابومهدی المهندس رفت +عکس

فارس | برگزیده، بین‌الملل | پنجشنبه، 24 شهریور 1401 - 13:12
نخست‌وزیر سابق عراق، شب گذشته در نجف اشرف به زیارت مزار شهدا از جمله شهید ابومهدی المهندس رفت.
نجف،مزار،اشرف،شهدا،عراق،عبدالمهدي

نخست‌وزیر سابق عراق، شب گذشته در نجف اشرف به زیارت مزار شهدا از جمله شهید ابومهدی المهندس رفت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کاربران شبکه‌های اجتماعی، تصاویری از حضور «عادل عبد المهدی» نخست وزیر سابق عراق بر سر مزار شهیدان «ابو مهدی المهندس» نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی و «عز الدین سلیم» در نجف اشرف منتشر کردند.
عادل عبدالمهدی نخست وزیر سابق عراق مانند سایر مردم و مقامات عراقی در پیاده روی امسال اربعین در کربلا و نجف اشرف حضور دارد و چند روز پیش نیز تصاویری از او در حال پذیرایی از زائران اربعین حسینی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.
عبدالمهدی نیز طی پستی در توئیتر نوشت: امروز به زیارت مزار شهدای نجف مشرف شدیم و فاتحه‌ای را برای ارواح شهدا بویژه دو فرمانده بزرگوار ابومهدی المهندس و عزالدین سلیم و سایر شهدا که رحمت واسعه خداوند بر آن‌ها باد، قرائت کردیم.
باشد که یاد و خاطره آن‌ها همچنان چراغی، همه ما را به پیروزی در مسیر حسینی برساند.
پایان پیام/ص