خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نعمتی: نامه‌ای از لالوویچ ندیدم/ انتخابات بعد از ماه رمضان برگزار می‌شود

تسنیم | ورزشی | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 11:38
سرپرست فدراسیون کشتی گفت: انتخابات فدراسیون بعد از ماه رمضان برگزار می‌شود، من اصلا دنبال ماندن در فدراسیون نبودم و نخواهم بود.
كشتي،فدراسيون،انتخابات،برگزار

بهروز نعمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد اینکه در برخی رسانه‌های خارجی خبری مبنی بر نامه اتحادیه جهانی به فدراسیون کشتی ایران مطرح شده است، اظهار داشت: من نامه‌ای ندیدم و خبری از این موضوع ندارم.
حالا باید انتخابات برگزار شود و ما هم در این خصوص مشکلی نداریم.
وی در خصوص اینکه گفته می‌شود انتخابات فدراسیون کشتی بعد از مسابقات جهانی قزاقستان برگزار می‌شود، تاکید کرد: بعد از ماه رمضان انتخابات کشتی برگزار می‌شود، من اصلا دنبال ماندن در فدراسیون نبودم و نخواهم بود.
سرپرست فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که آیا ابراز نگرانی رئیس اتحادیه جهانی در خصوص انتخابات فدراسیون، برای کشتی ایران مشکل‌ساز نخواهد شد، گفت: نه، ان‌شاءالله که کشتی آسیب نمی‌بیند.
انتهای پیام/