خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذرباد: 5 هفته ابتدایی برای مس رفسنجان خوش یمن نیست/ خیلی زود در جمع بالانشین ها قرار می گیریم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 23 شهریور 1401 - 15:17
هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان مدعی شد شاگردان محمد ربیعی خیلی زود در جمع بالانشین های جدول رده بندی لیگ برتر قرار خواهند گرفت.
بازي،مس،ليگ،هوادار،برد

محسن آذرباد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره بازی تیمش برابر هوادار و کسب اولین برد مسی‌ها در لیگ امسال گفت: ما نیاز مبرمی به سه امتیاز بازی با هوادار داشتیم و اگر قبل از تعطیلات، این بازی را هم نمی‌بردیم کارمان سخت می‌شد.
هوادار هم جزو تیم‌های خوب لیگ است، ولی ما براساس آنالیز کادر فنی شناخت خوبی از این تیم داشتیم و در نهایت هم بازی را بردیم.
هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان در پاسخ به این پرسش که «چرا مس در پنج هفته ابتدایی بردی به دست نیاورد؟»، اظهار داشت: ما واقعاً خوب فوتبال بازی می‌کردیم و اصلاً حق‌مان نبود که پنج بازی در حسرت برد باشیم.
مس در یکی دو سال گذشته همین شرایط را در شروع لیگ داشته و پنج هفته ابتدایی برای مس رفسنجان خوش‌یمن نیست.
با این حال خدا را شکر می‌کنیم که این هفته برنده شدیم و این روند را هم ادامه خواهیم داد.
وی در مورد اینکه آیا آنها می‌توانند مقامی بهتر از سال گذشته کسب کنند، تصریح کرد: در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست و می‌بینید که تیم‌های امسال لیگ واقعاً قوی و باکیفیت هستند و اصلاً بازی آسان نداریم.
ما هم تلاش می‌کنیم تا بهترین نتایج را بگیریم و مطمئناً خیلی زود در جمع بالانشین‌های جدول قرار خواهیم گرفت.
ما با تیم سوم جدول فقط سه امتیاز فاصله داریم و با یک یا دو برد دیگر قطعاً شرایط خوبی پیدا خواهیم کرد.
انتهای پیام/