خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلالی: نساجی پتانسیل بالایی دارد/ قهر نکرده بودم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 19:05
سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران گفت: تیم ما پتانسیل بالایی دارد و می‌دانم که آینده خوبی در انتظار نساجی خواهد بود.
نساجي،تيم،مبلغي،سرمربي،نداشته،بازيكنان

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید جلالی سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران پس از دیدار دوستانه تیمش مقابل استقلال تهران که با تساوی یک - یک به پایان رسید در مورد تیم نساجی گفت: تیم نساجی پتانسیل بالایی دارد و می‌دانم که آینده خوبی در انتظار ما خواهد بود.
امیدوارم بتوانم این تیم را به جایگاهی که شایسته آن است برسانم.
او در مورد میزان دریافتی‌های بازیکنان نساجی و مشکلات مالی این تیم گفت: تا جایی که من اطلاع دارم در نیم فصل اول لیگ تیم نساجی مشکل مالی نداشته و بازیکنان مبلغی که باید در ابتدای فصل می‌گرفتند را دریافت کرده‌اند و تا ۲ روز دیگر طبق چیزی که در قراردادشان هست بازهم مبلغی را دریافت می‌کنند.
او درباره شایعه قهرش از نساجی اظهار کرد: قهری وجود نداشته، اما بعضی اوقات مشکلاتی پیش می‌آید که از دست شما کاری ساخته نیست و باید بنشینید و صحبت کنید تا آن‌ها حل شوند.
بیشتر بخوانید:
صنیعی‌فر: فکری و گل‌محمدی جز گزینه‌های نساجی نیستند/ سرمربی جدید تا ظهر معرفی می‌شود
خداحافظی نکونام با هواداران نساجی!
راز نابودی تیم‌های خزری فاش شد
انتهای پیام/
آخرین اخبار از نساجی مازندارن