سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیاری از دانش آموختگان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت بیکار هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 شهریور 1401 - 10:54
بوشهر- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: شمار زیادی از دانش آموختگان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت بیکار هستند.
مهارت،آموزش،آموزي،بوشهر،اشتغال،حرفه

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر اظهار داشت: آموزش‌های مهارتی نقشی مهم در توسعه اشتغال پایدار در جامعه دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر اضافه کرد: مهارت آموزی در کنار آموزش‌های تئوری دانشگاه‌ها به نوعی هدایت کننده نیروی کار به طرف چرخه تولید است.
دراهکی بیان کرد: با توجه به اینکه شمار زیادی از دانش آموختگان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت بیکار هستند باید تحصیلات آکادمیک و مهارت آموزی در کنار هم به دانشجویان ارائه شود.
وی با تاکید بر اینکه گسترش فرهنگ کار و مهارت امری معنوی و ضرورت ملی است، افزود: اشتغال هدف آموزش‌های ما است و می‌توان طرح آموزش، تولید، بازاریابی و فروش را اجرایی کرد به گونه‌ای که همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در این حوزه در کنار آموزش فنی و حرفه ای قرار گیرند.