خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمه ۲ کشتی یونانی از ابتدا بازداشت نبوده‌اند

مهر | اقتصادی، سیاسی | سه شنبه، 22 شهریور 1401 - 21:13
سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران در خصوص آخرین وضعیت محموله توقیف شده ۲ فروند کشتی تانکر Delta Poseidon و Prudent Warrior، و خدمه آنها توضیحاتی ارائه کرد.
كشتي،دريانوردي،خدمه،توقيف،راستاي،Delta

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان بنادر و دریانوردی بیانیه‌ای در خصوص آخرین وضعیت محموله توقیف شده ۲ فروند کشتی تانکر Delta Poseidon و Prudent Warrior صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
«دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای وظایف انسانی و بشردوستانه و همچنین در راستای اجرای تعهدات بین‌المللی خود، ضمن همکاری کامل با صاحبان کشتی، تمامی خدمات لازم را در لنگرگاه به کشتی‌ها و خدمه ارائه می‌کند.
مالکان کشتی‌های یونانی نیز با در نظر گرفتن حفظ و ارتقای ایمنی کشتی‌ها و همچنین در راستای اجرای مقررات کنوانسیون کار دریایی (MLC۲۰۰۶) نسبت به جابجایی خدمه بر اساس روال معمول در صنعت حمل‌ونقل دریایی اقدام کرده‌اند و در این راستا سازمان بنادر و دریانوردی همکاری لازم را انجام می‌دهد.
خاطرنشان می‌شود خدمه کشتی از ابتدا بازداشت نبوده و طبق مقررات ملی جمهوری اسلامی ایران و کنوانسیون‌های بین‌المللی دریانوردی روی کشتی فعالیت و وظایف خود را انجام می‌دهند.
ضمناً حکم محموله توقیف شده ۲ کشتی تانکر Delta Poseidon و Prudent Warrior از سوی مرجع قضائی و با شکایت صاحب بار کشتی ایرانی لانا که در یونان توقیف شده، مدنظر قرار گرفته است.»