خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر نام مجدد پایتخت قزاقستان به آستانه- اخبار ترکیه و اوراسیا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 22 شهریور 1401 - 17:53
نام پایتخت قزاقستان بعد از 3 سال مجدداً تغییر می کند.
قزاقستان،جمهور،رئيس،نورسلطان،كشور

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به دنبال مصوبه پارلمان قزاقستان و تایید قاسم جومرت توکایف رئیس جمهور این کشور، پایتخت قزاقستان مجدداً بعد از 3 سال از "نورسلطان" به "آستانه" تغییر کرد.
توکایف 3 سال پیش نام پایتخت قزاقستان را به افتخار اولین رئیس جمهور این کشور، نورسلطان نظربایف به "نورسلطان" تغییر داده بود.
دی ماه پارسال بود که قزاقستان دچار ناآرامی های داخلی شد و معترضان اطراف کاخ ریاست جمهوری و دفتر شهردار را به آتش کشیده و چندین ساختمان دولتی را در آلماتی به تصرف خود در آوردند.
همزمان قاسم جومارت توقایف، رئیس جمهور قزاقستان از یک ائتلاف نظامی منطقه‌ای به رهبری روسیه برای کمک به کنترل اعتراضات سراسری در این کشور درخواست کمک کرد.
برخی اخبار حکایت از دست داشتن رئیس جمهور سابق قزاقستان در این ناآرامی ها داشت.
انتهای پیام/