خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل زوار افغانستانی حل شد/فعالیت هزار موکب در گذرگاههای خوزستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 شهریور 1401 - 15:13
شلمچه - وزیر کشور گفت: مشکل زوار افغانستانی که در مرز شلمچه قصد شرکت در زیارت اربعین را داشتند، حل شد و آنها وارد عراق شدند.
زائران،اربعين،وحيدي،مرز،مشكل،شلمچه

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی ظهر امروز سه‌شنبه ضمن بازدید از مرز بین‌المللی شلمچه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با نزدیک شدن به اربعین حسینی تعداد زائرانی که قصد رفتن به عراق را دارند در گذرگاه‌های اربعین افزایشی است با این وجود مشکلی در خصوص خروج آنها نیست.
وی افزود: حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر از مرزهای ۶ گانه به کشور بازگشتند.
وحیدی گفت: در هر ۶ مرز شاهد وضعیت خوبی هستیم و ترددها زائران به شکل روان و بدون مشکل در حال انجام است.
وی با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های خدمت‌رسان و مواکب برای خدمت رسانی به بازگشت زائران ادامه داد: ۶ رام قطار از خرمشهر - تهران و خرمشهر - مشهد - زاهدان افزوده شده و ظرفیت ریلی در این مسیر سه برابر افزایش پیدا کرده است.
وزیر کشور گفت: بخشی از انتقال زائران اربعین به شهرهای خود توسط خودروهای شخصی انجام شده و از سایر دستگاه‌های دیگر برای انتقال زائران استفاده خواهد شد.
وی در خصوص مشکل تردد زائران اتباع خارجی بیان کرد: مشکل تردد زائران افغانستانی برطرف و زائران پاکستانی نیز می‌توانند از مرز زمینی عبور کنند.
وحیدی گفت: در پایانه شلمچه فضای معنوی خاصی وجود دارد و یک هزار موکب در خوزستان به ویژه در نزدیکی پایانه‌ها و گذرگاه‌های اربعین برپا شده و به زائران خدمات رسانی می‌کنند.