خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلستان پایلوت اجرای لایروبی رودخانه‌ها در کشور می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 شهریور 1401 - 12:12
گرگان- رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: گلستان پایلوت اجرای لایروبی رودخانه‌ها در کشور می‌شود.
لايروبي،گلستان،كيلومتر،اجراي،استان،پايلوت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محسن نامی، ظهر سه شنبه در آیین آغاز به کار قرارگاه لایروبی رودخانه‌ها (شهید لولایی) در رودخانه قره سو اظهارکرد: لایروبی رودخانه‌ها مزایای زیادی دارد و موجب کاهش آسیب‌ها در مناطق شهری و روستایی می‌شود و با همکاری استاندار گلستان این استان پایلوت اجرای لایروبی رودخانه‌ها در کشور می‌شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: همراهی استاندار گلستان برای پایلوت بودن گلستان و ورود تجهیزات و ماشین آلات لایروبی به این استان قابل تقدیر است و باید توجه کرد، اجرای عملیات لایروبی منجر به تقویت کشاورزی و کاهش مخاطرات سیلاب‌های احتمالی می‌شود.
وی بیان کرد: اجرای مستقل این طرح نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است اما با همکاری‌های صورت گرفته ۳۰ میلیارد تومان و همچنین ماشین آلات مهندسی به این استان اختصاص یافته است.
نامی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده از ۵۰۰ کیلومتر رودخانه‌ای که در سال ۱۴۰۱ لایروبی خواهد شد ۱۰۰ کیلومتر از محل منابع شرکت آب منطقه‌ای و ۴۰۰ کیلومتر ذیل قرارگاه لایروبی رودخانه‌ها انجام می‌شود.