خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید گردوخاک در محور‌های غربی کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 22 شهریور 1401 - 12:12
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: هم اکنون شاهد ترافیک سنگین در محور‌های ایلام مهران وایلام _سرابله هستیم.
محور،كشور،مهران،سنگين،ترافيك

مسئول عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور مطرح کرد؛
ایمان محرابی نیا گفت: ترافیک سنگین در محور ایلام - سرابله – حمیل محدوده‌های گلمه و تونل آزادی مسیرت رفت و برگشت را شاهد هستیم.
به گفته‌ مسئول مرکز مدیریت راه های کشور همچنین ترافیک سنگین در محور ایلام – مهران محدوده کنجانچم (رفت و برگشت) و ترافیک سنگین در محور مهران - پایانه مرزی مهران دوربین های نظارتی نشان می دهد.
او گفت: تردد روان در محور خرمشهر - شلمچه ، محور بستان - چذابه، محور سرپل ذهاب - قصر شیرین را شاهد هستیم.
همچنین براساس این گزارش در سه روز آینده در نوار غربی کشورمان با توجه به تولید گرد و خاک روی کشور عراق و انتقال آن به بخش‌هایی از کشورمان، استان‌های غربی و همچنین بخش‌هایی از مرکز کشور با کاهش کیفیت هوا و اُفت دید افقی مواجه می‌شوند و برای این مناطق باد و گرد و غبار پیش‌بینی می‌شود.