خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری قاچاقچی عتیقه‌های ۳ هزار ساله در جنوب تهران

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 21 شهریور 1401 - 19:24
فرمانده انتظامی ری از دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۱۵ قلم عتیقه ۳ هزارساله، در این شهرستان خبر داد.
خودرو،كلانتري،كشف،متهم،عتيقه،گريز،قدمت،مأموران

به گزارش مشرق، سرهنگ دوستعلی جلیلیان بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: در پی رصدهای اطلاعاتی و پلیسی مبنی بر حمل عتیقه با یک دستگاه خودرو پراید مشکی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری حرم حضرت عبدالعظیم (ع) قرار گرفت.
وی افزود: روز گذشته عوامل کلانتری در پی گشت زنی‌های هدفمند خودرو مورد نظر را در محدوده روستای «گلحصار» مشاهده می‌کنند، که متهم به محض رؤیت مأموران از صحنه متواری می‌شود و عملیات تعقیب و گریز آغاز شد.
فرمانده انتظامی ری همچنین ابراز داشت: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار خودرو متوقف و راننده نیز دستگیر شد، که در بازدید از خودرو از داخل یک گونی سفید حاوی ۱۵ قلم اشیا عتیقه با قدمت سه هزار سال کشف شد متهم به همراه اقلام مکشوفه برای بررسی بیشتر به کلانتری انتقال یافت.
وی در خاتمه گفت: با حضور نمایندگان اداره میراث فرهنگی، قدمت عتیقه‌های کشف شده تأیید شد و با تکمیل تحقیقات مقدماتی، متهم در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
به گفته این مقام انتظامی کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد.