کمبود نیروی کار در "ساوه و زرندیه"- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه امسال پرداخت 70 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در نقاط مختلف استان هدفگذاری شده است گفت: شهرستان های ساوه و زرندیه با کمبود نیروی کار روبه رو هستند.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، جمشید امیدی ظهر امروز در شورای هماهنگی مدیران دستگاههای اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در فرمانداری خمین با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار نفوس و مسکن سال 95 نرخ بیکاری در استان مرکزی 7.9 درصد و برای شهرستان خمین 11.7 درصد است که نرخ بیکاری استان مرکزی در پایان سال گذشته به 7.8 درصد تنزل پیدا کرده و این شاخص در خمین نیز 2 درصد کاهش داشته است.
وی با اشاره به طرح کارورزی افزود: طرح کارورزی و مشوق بیمهای سهم کارفرما فرصت طلایی برای تمامی واحدهای صنفی، اتحادیهها، اتاق اصناف، فعالان بخش کشاورزی و صنعتگران است که اجرای شایسته آن در استان یکی از بستههای تدوین شده دولت در راستای رونق تولید و اشتغال کارورزان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته 12 نفر از شهرستان خمین در سامانه کارورزی ثبت نام کردند و دو نفر نیز در سال جدید جذب این سامانه شدند همچنین در سال جدید باید 400 نفر در استان مرکزی در سامانه مشوق بیمه کارفرمایی ثبت نام کنند و تاکنون در خمین پنج نفر جذب این سامانه شدهاند.
امیدی عنوان کرد: امسال پرداخت 70 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در نقاط مختلف استان هدفگذاری شده که تاکنون 4 میلیارد و 300 تومان تسهیلات مشاغل خانگی در نقاط مختلف استان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با عاملیت بانکهای توسعه تعاون، رفاه کارگران و کشاورزی است که به این بانکها ابلاغ شده است که سهم شهرستان خمین از تسهیلات مشاغل خانگی 7 میلیارد تومان است و تاکنون 36 متقاضی از این شهرستان برای دریافت 2 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: سهم استان مرکزی از بند ب تبصره 16 نیز 224 میلیارد و 900 تومان است که از این تسهیلات 34 میلیارد و 300 تومان سهم بهزیستی خمین است که تاکنون 4 میلیارد و 800 تومان به بانکهای عامل معرفی و یک میلیارد و 250 میلیون تومان در قالب بند ب تبصره 16 در این شهرستان پرداخت شده است.
امیدی اضافه کرد: تسهیلات تخصیص یافته به کمیته امداد امام خمینی(ره) 460 میلیارد تومان است 24 میلیارد و 900 تومان از این اعتبار برای پرداخت در خمین هدفگذاری شده است که متقاضیان تسهیلات اشتغال کمیته امداد خمین برای دریافت بیش از 8 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی و تاکنون 2 میلیارد و 600 تومان پرداخت شده است.
وی عنوان کرد: در خصوص پرداخت تسهیلات جزء 2 بند ب تبصره 16 قانون بودجه یکهزار و 433 میلیارد تومان برای پرداخت این تسهیلات در استان مرکزی پیش بینی شده که از این میزان سهم خمین 100 میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در جهت تکمیل مجموعه ورزشی کارگران 11 میلیارد و 500 میلیون تومان قرارداد منعقد شده است همچنین 14 میلیارد تومان نیز در سفر هیات دولت به استان مرکزی مصوب گردید.
امیدی خاطرنشان کرد: نرخ مشارکت اقتصادی شهرستان خمین را 37.3 است و شمار کارگاههای فعال شهرستان خمین در سه ماهه نخست امسال یکهزار و 828 واحد و شمار بیمه شدگان اجباری این شهرستان 19 هزار و 611 نفر است.
وی ادامه داد: شهرستانهای ساوه و زرندیه منابع سرمایهگذاری را به خوبی جذب میکنند و هریک با کمبود 500 نیروی کار مواجه هستند.
ضریب پوشش بیمه در استان مرکزی به 70 درصد رسید
" علیرضا حسینی" مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به افزایش تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی اظهار داشت: بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی در استان مرکزی با افزایش 2.9 درصد به 326 هزار و 374 نفر رسیدند و این ضریب افزایش در خمین با 19 هزار و 748 نفر به 11.7 درصد رسیده است.
وی افزود: در استان مرکزی 993 هزار نفر از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهرهمند هستند و ضریب پوشش در این استان 70 درصد است همچنین در شهرستان خمین 59 هزار و 908 نفر با ضریب 57 درصد زیر پوششش بیمه تامین اجتماعی هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: در استان مرکزی تعداد بیمه شدگان کارگری 222 هزار و 586نفر است که به نسبت سال گذشته 10 هزار نفر افزایش پیدا کرده است همچنین امسال 11 هزارو 308 کارگر در خمین بیمه شدند و شمار بیمه شدگان کارگری در این شهرستان 12.28 درصد افزایش داشته است.
حسینی ادامه داد: طی یکساله اخیر در شهرستان خمین تحولات خوبی در واحدهای تولیدی و ایجاد فرصت اشتغال رقم خورده که نشان دهنده تعامل خوب بین مدیران دستگاههای اجرایی و حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرستان است در این راستا یکهزار و 819 کارگاه تولیدی و صنعتی در خمین فعال است و مستمری بگیران بیمه بیکاری در این شهرستان کاهش داشته است.
انتهای پیام/711/