خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس هزار واحد افت کرد- اخبار بازار سهام

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 21 شهریور 1401 - 13:49
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت هزار واحدی روبرو شد.
بازار،فرابورس،افت،بيشترين،شاخص،واحد،قرار،نماگر

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 6میلیارد و 61میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 4هزار و 615میلیارد تومان در بیش از 257هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت هزار و 795واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 388هزار و 937واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های معدنی و صنعتی گل گهر، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و معدنی و صنعتی چادرملو شد و در مقابل شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، پتروشیمی نوری و فولاد خوزستان با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3میلیارد و 922میلیون ورقه به‌ارزش 138هزار و 495میلیارد تومان در 146هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 67واحد افت کرد و در ارتفاع 18هزار و 755واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری صبا تامین، سنگ آهن گهر زمین و تولید نیروی برق دماوند بیشترین اثر مثبت بر این نماگر به نام پلیمر آریا ساسول، تولید برق عسلویه مپنا و تجلی توسعه معادن و فلزات شد.
انتهای پیام/