خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری امضا برای استیضاح وزرای نفت و صمت ادامه دارد

فارس | سیاسی | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 09:51
نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی از طرح استیضاح زنگنه وزیر نفت و رحمانی وزیر صمت استقبال کرده و از تلاش خود برای جمع‌آوری امضا خبر داد.
زنگنه،استيضاح،نفت،وزير،اسلامي

نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی از طرح استیضاح زنگنه وزیر نفت و رحمانی وزیر صمت استقبال کرده و از تلاش خود برای جمع‌آوری امضا خبر داد.
عبدالحمید خدری نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به موضوع استیضاح زنگنه وزیر نفت گفت: زنگنه مرد میدان جنگ و تحریم نیست و نه تنها او بلکه تعدادی دیگر از وزرا هم اینگونه فکر نمی‌کنند.
وی افزود: بنده قطعا درخواست استیضاح آقای زنگنه را امضا می‌کنم.
نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: زنگنه می‌تـوانست با برخی اقدامات وکارها از خام فروشی نفت جلوگیری کرده و مانع از قطع ارتباط تعداد زیادی از کشورهای شرقی و خریداران سنتی که نفت و گاز ایران را می‌خریدند می‌شد ضمن اینکه متاسفانه روابط نفتی و گازی ایران با کشورهای همسایه از سوی زنگنه با بی‌محلی مواجه و قطع شده است.
خدری گفت: به دلیل ضعف عملکرد رحمانی وزیر صمت هم در حال جمع‌آوری امضا برای استیضاح وی هستیم و او را هم در زمره تیم جمهوری اسلامی که باید آرایش جنگی در مقابل تحریم‌های ظالمانه آمریکا داشته باشد، نمی‌دانیم.
انتهای پیام/