خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی ۱۰۰ پایگاه سنجش سلامت نوآموزان در فارس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 شهریور 1401 - 12:24
شیراز - رئیس آموزش و پرورش استثنایی فارس گفت: ۶۵ پایگاه ثابت و ۳۵ پایگاه سیار در استان فارس برای اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان در نظر گرفته شده است.
طرح،نوآموزان،سنجش،سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، محسن بهشتی پور ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در این طرح نوآموزان از لحاظ بینایی، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی و آمادگی جسمانی، دهان و دندان و سلامت پوست و مو ارزیابی می‌شوند.
وی تصریح کرد: برای اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان ۶۵ پایگاه ثابت و ۳۵ پایگاه سیار در استان فارس در نظر گرفته شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان فارس بیان کرد از نیمه خرداد ماه تا کنون ۸۵ هزار نوآموز فارس در طرح سنجش سلامت ارزیابی شده اند.
بهشتی پور از خانواده‌ها خواست مشارکت حداکثری در طرح سنجش نوآموزان داشته باشند.
به گفته رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان فارس سال گذشته ۸۹ هزار و ۷۰۰ نفر در طرح سنجش سلامت نوآموزان ارزیابی شده اند.